![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Kaapeec mana profila bilde nav redzama kad ievietoju textu??? Bet gan sejinja kuru esu domaajusi likt texta beigaas....
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
tu domaa konkreeti avataru? avatars ir jaaliek *.gif'aa un tas nedriikst paarsniegt noteiktus izmeerus (lai dies man piedod, neatceros). par sejinju beigaas (kaa saprotu signature) - ieliec pie signature txt linku uz turieni kur shii sejinja ir redzama. (zheel, ka viss ir padzeesies, pirms kaads meenesha viss te tika skaidri uzrakstiits
![]() baac ![]() -------------------- ![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Nu padzeesies nav nekas.. Vienkaarshi nokluseeti tiek raadiitas peedeejaas 30 dienas.
Tad kad atver kaadu forumu apakshaa ir from: un ieliec tur the beggining un buss viss arhiivs. |
tihiro |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04 ![]() |
Man vajadziiga palidziiba!!!!!!!!!!Es nodzisu visus veestules,bet nevaru neko nosutiit,jo raksta ka (inbox ir full)
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Paskaties arii sent itemus. Tur arii vaig padzeest.
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
tihiro |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04 ![]() |
Paldies,jau pati saprotu
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
tu nevari nosuutiit, jo sanjeemeejam bija pilns inbox.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:28 |