![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sasa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 26-December 05 ![]() |
![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
man kopumaa patiik, bet taas acis izskataas itkaa vinsh buutu kautko sapiipeejies...
![]() ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man kaut kaa nepatiik vinja (vai vinjas) ausis un kakls.
Bet ziimeejums taa tiiri neko. ![]() -------------------- |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Nav slikti! Bet tas kakls kautkaa druscinj par šauru liekas bet ir ok.
![]() -------------------- |
Sasa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 26-December 05 ![]() |
Kaklam es shoreiz nepieveersu paaraak lielu uzmaniibu uzliimeeju dazhaas sekundees lai ir uz kaa galvai tureeties, man arii liekas ka ar aciim nav kaut kas kaartiibaa!
|
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Manuprāt tās ir nedaudz par tālu viena no otras.
-------------------- |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Šinī zīmējumā man patīk mati! Bet nepatīk kakls!
Ausis nav īsti izdevušās. Bet nu darbs jau labs! ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Seja, acis un ausis un manti izskats pat ārkārtīgi ļoti labi! Bet kad aiziet kakls, tas šķiet par tievu...
![]() -------------------- |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Ja tā godīgi, tad tas zīmējums nav nekas īpašs, uzzīmē vēl kaut ko, tad varēsim spriest.
Good luck! ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm. Kļūdas ir. Bet man liekās, ka pašlaik vēl jēga uz viņām norādīt nav. Noprotu, ka anime stilā sāki zīmēt ne tik ļoti sen? Ļoti atgādina manus gandrīz-vai-2-gadus-vecos zīmējumus, it īpaši acis.
Ko lai saka. Turpini tik zīmēt, galvenais - neatmet ar roku - netaisi 3 mēnešu (vai vēl garākus) pārtraukumus zīmēšanā! ^_^ Un... Ieliec vēl kādu zīmējumu. :3 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3 August 2025 - 01:25 |