IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Shingetsutan Tsukihime
Nirvana
post Dec 31 2005, 00:55
Post #1

Jinushi
**

Group: Chuunin

Ļoti skaista anime. Ielādēju dažas epas, apskatījos, iepatikās, eju lādēt nākamās, bet šis man rāda tādu ātrumu, ka skolu pabeigt ir ātrāk. Tā ar mani izrīkojas gandrīz vienmēr. Īsāk sakot, ļoti ļoti [ļoti ļoti ļoti] vajag 10. (iespeejams, ka arii 12.) epizodi burvīgajai anime Shingetsutan Tsukihime.

PS. Mazs lūgums: Ja kādam tomēr ir šī anime un ja šis kāds ir gatavs man viņu kaut kādā veidā iedot, tad, lūdzu, NElieciet to štruntu kā torrentu vai līdzīgu zvēru. Būtu jauki, ja jūs varētu savus bezvērtīgos failus izlikt uz http://www.sendspace.com vai uz kaut kā līdzīga, kur failu vilkšana ir vienkāršota tik tāl`, lai pat idiots (šai gadījumā es) spētu dabūt sev vēlamo failu.

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
edg
post Dec 31 2005, 01:58
Post #2

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

6. seerija:
http://www.sendspace.com/file/1nwxgw

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Nirvana
post Dec 31 2005, 17:55
Post #3

Jinushi
**

Milziigs Tev pateiciens. Un laimiigu Jauno gadu.

PS. Starp citu, ja kaadam vajag, man ir shaas anime's OST komplekts. Diezgan gliishs skaneejums. Veel varu iedot to, kam nosaukums ir Shingetsutan Tsukihime - Artbook History. Neesmu veel skatiijusies, nezinu, kas tas par zveeru, bet esmu drosha, ka visi paareejie zina.

--------------------
+Quote Post
edg
post Jan 1 2006, 22:23
Post #4

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Vai tev veel vajag arii 7. un 8. seeriju?

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Nirvana
post Jan 1 2006, 22:40
Post #5

Jinushi
**

Paldies, vairs ne. Briinumainaa kaartaa izdevaas dabuut visas. Liels paldies veelreiz.

--------------------
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 22:09