![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
Fire Emblem : Sacred Stones vai kaads zin kur var dabuut sho gba speeli?
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
centraaltirguu nava??
-------------------- ![]() |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
aven es sho speeli gribu dabuut uz datoraa kjipa .gba failaa. P.S. es nedziivoju riigaa
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
KO tas dod ka tu nedziivo Riigaa???
![]() Romi Tur kur ir "Suchen!" uzraksti Fire Emblem un tad jau tev paraadiisies, talaak jau pats zinaasi........ Taa lapa vispaar ir ljoti laba , ja vajag citus romus tur tie droshvien arii buus... |
Red Devil |
![]()
|
Righorn paldies par lapu, par to Riigu saproti aven ieteica apskatiities centraaltirguu, bet kaa es varu apskatiitieas ja es nedziivoju Riigaa?
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
njaam, es vienk domaaju ka tev ir gba un tev kartridzhu vaig..
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
Vienmeer gatavs izpaliidzeet
![]() ![]() |
Red Devil |
![]()
|
aven tas taa offtopic bet vai tu zini pa cik var nopirkt gba???
Aven |
![]()
|
kaadi 50-70LS GbaSP var buut pat liidz 100LS
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:10 |