![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
mans pirmais chibi, gribeetu juusu komentaarus, un centiishos tos njemt veeraa naakoshreiz
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
He, peec tik ilga laika shis ir mans pirmais posts shajaa topicaa.. Nu, diemzjeel mana kritikas pareiziiba var buut ljoti nepareiza, bet tik un taa uzrakstiishu
![]() Man liekas tev taas acis buutu taa kaa OK, bet vinjas manaas aciis ir par lielu... un manupraat vinjam ir atstaatas par maz vietas matiem (piem ja ninjemtu ausis) Un viennoziimiigi - kakls par lielu!!! Taa jau normaali! No viena ziimeejuma paaraak neko nevar spriest, taa kaa ieliec veel kaadu ziimeejumu ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
neesmu speciaaliste ziimeeshanas jaut., bet neliela saprashana man ir...teikshu taa... vareeja buut nedaudz ruupiigaaks, jo darbs izskataas nepabeigts!!! bet man nav iebildumu - ka tik cilveeks var izpausties!!! piekriitu Tomoko, ieliec veel kaut ko...labpraat pakritizeeshu!!!
![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Madara |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 15-December 05 From: Anime world ![]() |
mati taadi pieplakushi un buutu jaapiestraadaa pie mutes
![]() |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
tas man atgadina manus zimejumus algebras stunda
![]() zimejums nav slikts bet tads nekartigs izskatas ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:55 |