![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE(Adar @ Jan 22 2006, 00:58) Ak jā pēdējā laikā ar galvu kaut kas galīgi nav kārtībā tāpēc, ja šodien vēl parādās cilvēki, kas gatavojās vai ir pārliecināti, ka dosies uz šo pasākumu tad varbūt, ka ir vēlēšanās doties kopā. Mani varēs atrast visu nakti caur PM ![]() Tev nešķiet, ka varētu būt pārāk auksts, lai dotos uz to pasācienu? Pie tam ņemot vērā to, ka vienīgā vērā ņemamā atrakcija tur būs Kamazs ar savu diskusiju. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Jan 22 2006, 01:03) QUOTE(Adar @ Jan 22 2006, 00:58) Ak jā pēdējā laikā ar galvu kaut kas galīgi nav kārtībā tāpēc, ja šodien vēl parādās cilvēki, kas gatavojās vai ir pārliecināti, ka dosies uz šo pasākumu tad varbūt, ka ir vēlēšanās doties kopā. Mani varēs atrast visu nakti caur PM ![]() Tev nešķiet, ka varētu būt pārāk auksts, lai dotos uz to pasācienu? Pie tam ņemot vērā to, ka vienīgā vērā ņemamā atrakcija tur būs Kamazs ar savu diskusiju. Redz vienmēr pastāv nenormāli cilvēki, kuriem galva nav īstajā vietā. Līdz ar to varam konstatēt faktu, ka nē man nešķiet pārāk auksts, jo auksts būs visu nedēļu. ![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Šoreiz man neizdevās ierasties, ceru, ka nākamreiz nebūs tik ļoti aukstts un es jutīšos labāk...
![]() Būtu kādas atskauksmes par to visu...? ![]() -------------------- |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Nu tad atliek tikai pateikt, ka naakamaa reize ir sho sveetdien 26...laikam februaarii, ja tagad nejaucu datumus. 12:00 dienaa Latvijas akadeemiskajaa bibleotekaa un runa ies par maaksliigo intelektu, vai ariii vienkaarshaak sakot par robotiem
![]() I daļa Lilita : Roboti mākslā Echo : AI pirms 20 gadiem un tagad Traksimus : Roboti Azimova pasaulēs Artis: AI Star Wars pasaulē GL: Nanotehnoloģijas II daļa (pēc pusdienām) Seila : spēle "Kas, kur, kad" Aivars : Jūras malas piedzīvojums (spēlētāji jau nokomplektēti) Traksimus : Paranoja (ir brīvas vietas) Artis: galda spēle Star Wars pasaulē -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 07:54 |