![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Tātad, skicīga haltūriņa ar Sushi ietektu tēmu - ārsti, vai arī ārstu tēma.. nu kaut kas uz to pusi katrā ziņā. Nu.. nu jā..
![]() ![]() P.S. atvainojos par dubultpostu.. ![]() This post has been edited by Lii: Oct 22 2006, 02:03 |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
wov lol shis ir labais!
riktiigi reeciiigs un tomeer labi uzziimeets... -------------------- |
vanda |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 30-August 06 ![]() |
naw slikti
![]() |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Tapis kārtējais darbiņš - viendienītis. Nosaukums - trīskātējā meitiete. Tehnika - nerūpīgšvīkšvāk uz tableta. Slepenais vēstījums jeb zīmējuma dziļā doma - neatklāta. Komentāri, kritika un ieteikumi - gaidīti un vajadzīgi.
![]() |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
oho...shitais man patiik vislabaak....man patiik gan meitene gan fons....vismaz orginaali...neee nu man jau patiik...
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
yaay, Lii mani uzziimeeja! (^..^)
Man ljoti, ljoti patiik. Man patiik, ka tu ziimee shitaadaa kraasaa. Vieniigais- matu kontuura (aareejaa) vareeja buut ne tik spuraina. Bet citaadaak- forshi. -------------------- |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
nee man patiik kaa tas ziimeejums izstaaas tagad un es domaaju ka nevaig neko mainiit....droshi vien ka tev uzziimeeja..Sushi...
![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Lii |
![]()
|
Miki - paldies, paldies! ^___^ prieks, ka tev patīk.
Sushi - nu sākot zīmēt nebija domāts kāds konkrēts cilvēks (šajā gadījumā tu ![]() ![]() Shumin - paldies! Forši, ka arī tev viņa, cik noprotu, radījusi Ziemassvētku noskaņu (efekts panākts *yay*). Cowkiller un vanda - (par iepriekšējo) paldies! ![]() |
Miki |
![]()
|
Lii ziimee veel...nu jaa es tagad uzbaazhos bet man patiik kaa tu un Sushi ziimeejat un es tur vnk neko nevaru izdariit...taa kaa gaidiit gaidu naakamo ziimeejumu...
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
a tu pēdējā to meiteni zīmēji 3 reizes pāc kārtas, vai vienu palielināji? pieļauju, ka pirmais variants, bet ja būtu otrais, tad būtu riktīgi ok - respekts no manas puses, ka vairākas reizes sanāk tā pat. ( ja nu tomēr otrais variants, tad viss iepriekšminētais nāk tev tikai par labu).
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Lii |
![]()
|
Pēdējā protams nezīmēju 3 reizes, bet palielināju vienu, jo kam tādam es būtu par slinku ;D bet nu gan jau, kādreiz..
Šoreiz arī viens darbiņš gatavs, nolēmu ielikt ne tikai gatavo, bet arī skici. (jā, šai meitenei ir liela galva attiecībā pret ķermeni ![]() ![]() Skice: ![]() Gatavais: ![]() |
Miki |
![]()
|
mm..man liekas ka ir labi...tev vieniigi peedejaaa laikaa aizraushanaas ar tiem kaktusinjiem ja...bet man liekas ka injiem akcentu piedod taa sarkanaa lente(ja taa ir lente)..
Pati meitne ir ok..kaut gan kaa tu pati teici ka galva pret ķermeni ir mazliet neproporcionaala...bet taa man liekas ka viisss ok...aa un man patiik kraasu izveele... ![]() vinjiem nevis injiem soryyy....(nemaaku normaali rakstiit) ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tiri norm...
Bet kas tas par sarkano lenti? |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
uzziimeets ļoti cmuki tas fons ...reāli izdomaats . nu es jaw neesmu nekaads speciālists ,bet man paskatoties izskatiijaas piere gara un mati uz galvas taa bisku pamaz:)
-------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:13 |