![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
aigarius |
![]() ![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Nu man šajā testā ir 99%, so what? Pilnīgi godīgi, protams.
http://www.nerdtests.com/images/ft/nq.php?val=4798 Un es zinu vienu džeku no Dienvidāfrikas, kam ir 100%. + http://aigarius.blogspot.com/2005/08/nerd-quiz.html -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
kāpēc tur bija tik daudz jautājumi, par pereodisko tabulu?
![]() -------------------- ![]() |
~Nefi~ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 18-January 06 From: I'm hiere and that's good ![]() |
Es ar neesmu nūģe!!! MAN sanāca tikai 9 %
![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Dzonis @ Jan 18 2006, 20:16) Procentus nav jaacenshas dabuut. Jaaatbild no sirds. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Marekso |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
91% scored higher (more nerdy), and 9% scored lower (less nerdy). What does this mean? Your nerdiness is: Definitely not nerdy, you are probably cool. ![]() lol... ![]() -------------------- -------------------------------------------
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Reku pirādījums manai nerdībai:
Ko es darīšu kad izaugšu liela QUOTE(Shumins @ Jan 18 2006, 21:51) Vareetu jau, bet man iisteniibaa ir citi plaani...Un daliities es diez vai gribeeshu ar tik mazinju zemiiti ![]() ![]() ![]() Tev būs konkurents ![]() Es plānoju iekarot pasauli ar dabai nekaitīgiem ieročiem, VAI VISMAZ LABI NOPELNĪT UN UZPIRKT PASAULI. ![]() Tad es varēšu izglābt ekoloģiju, ierīkot bezmaksas augstāko izglītību, pie tam padarīt to obligātu... Ieviest citas izglītības sistēmas... katrā valstī pa anime skolai... (tāpēc bīstieties tauta, bīstieties) un pats ļaunākais... ...nekādas... ...neveselīgas barības... ...alkohola... ...cigarešu... ...narkotiku.... ![]() labi, tas bija Spams...atvainojos...peedējais...nelieciet warnu -------------------- |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
he he he reeciigi.. un veel glaimojoshs textinjs.. --> What does this mean? Your nerdiness is:Definitely not nerdy, you are probably cool. ah cah cah... |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Biju domaajis ka buus vairaak. (esmu viilies).^^
![]() -------------------- |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
vnk neeesmu nerds, man ir 16 punkti.
![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Ko tik daudz
![]() ![]() Nodauzitu to idiotu kurs sito testu veidoj. ![]() -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Taa teikt.. no sirds aizpildot
![]() ![]() -------------------- |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Jan 18 2006, 21:21) QUOTE(Dzonis @ Jan 18 2006, 20:16) Procentus nav jaacenshas dabuut. Jaaatbild no sirds. taa arii tiek dariits. un lielaako procentu iespeejams dabuut tieshi cilveekiem, kam vairaak sakara ar datoru, taapeec varii viegli % kaapj. -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
![]() 80% scored higher (more nerdy), and 20% scored lower (less nerdy). What does this mean? Your nerdiness is: Not nerdy, but definitely not hip. |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
lightly nerd... >.<
lol? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 12:28 |