![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
yaaay!!!
![]() ![]() un tagad veelreiz izlasiet peedeejo jautaajumu (vai arii atcerieties- taa es to daru), ka jums shkjiet ko es tur atkjekseeju? ![]() -------------------- |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
![]() Your nerdiness is: Not nerdy, but then again maybe not all that cool either. -------------------- Хентайная табуретка!
|
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
![]() Your nerdiness is: Definitely not nerdy, you are probably cool. Nu nau jau tā, ka es ienīstu nūģus XD. |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
Lightly nerdy..
varēja būt ļunāk...bet ņemot vērā, manas labās atzīmes matemātikā...kuru es tā pat špikoju no solabiedrenes...un es sēžu pēdējā solā un rēcu vislaik... ziniet, jutos nedaudz apkrāpta, bet ja jau, tad jau! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Ta nu gan "nūģu" tests - Jo vairāk Tu esi informēts dažādās jomās, jo lielāks "nūģis" esi.
![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
kaada starpiiba? man, piemeeram bija jautri vinju pildiit(arii shmaukties ir jaamaak
![]() attieciibaa uz shitaadam lietinjaam mani nerausta cirvjakaata mineetaas lietinjas, kameer tas nav pasniegts kaa atklaata necienjas izraadiishana, kas shinii gadiijumaa ir visai gruuti saskataams.. ![]() veseliigs humors vienmeer cienjaa! ![]() -------------------- |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
I'm cooler then ice!
![]() -------------------- ![]() Kon! |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Wow.. izgāju šito testu atkal.
![]() Es nu gan esmu mainījusies... Vismaz nešmaucos! -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
44% scored higher (more nerdy), and
56% scored lower (less nerdy). What does this mean? Your nerdiness is: Somewhat nerdy. I mean face it, you are nerdier than about half the test takers. tataals nuugis esmu, atbildeeju godiigi... ![]() Teelojot "kruto" un smaucoties viegli var daabuut 2% un tikpatviegi ir uzmineet jauttajumus, uz kuriem jaatabild lai dabuutu kaadus 99%! ![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
o, jaa, tagad katrs iepostos veelreiz pa jaunu izietus testa rezultatus. Varbuut droshiibas peec divreiz? Nee, tiiris statiskikai ar 3 reizeem nepietiek, taa kaa spamojiet veel!
Pie taa visa: lai ari dazhi jautaajumi tajaa testaa ir vienkaarshi tizli, lielaakaa dalja tieshaam liecina par cilveeka zinaashanaam. No taa secinaajums: visi, kas te ir dabuujushi score baigi cool, labaakajaa gadiijumaa labi orienteejas kaadaa shauraa sfeeraa (tas nav slikti), bet plashaakus apvaarshnjus paarzina... nu peec score. Taa ka be my guest and enjoy your cooler than ice status. -------------------- Because i can!
|
Uchiha Itachi |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 20-April 06 From: Akatsuki headquarters ![]() |
![]() wooohooo -------------------- ![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
93% scored higher (more nerdy), and 7% scored lower (less nerdy). Your nerdiness is: Definitely not nerdy, you are probably cool. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() А я был уверин что мой уровень будет около 30! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 12:27 |