![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
ir doma februarii raadiit "Apple Seed" K.Sunii. vai kaads buutu gatavs arii aiziet?
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
speciaali slinkiem cilveekiem...
![]() http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=166 Edit by Yume- es domāju ka bija domāts šitas. http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1312 |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Ja bus piemerota laika, vieta tad varetu aiziet jau paskatities kas tas par brinumu.
Vismaz skaidrs ka man nemacis par dabu ir. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
spams tika dzēsts, visi pasaka paldies Lijai par linku.
Un velreiz no manis. Man personīgi viņš nepatīk. Uz to es visnotal neiešu, a kādu Ghibli filmu nevar parādīt? -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Buutu ar mieru, ja nebuus aarpraata aukstums. Pat njemot veeraa, ka mecha man so-so, buutu ar mieru noskatiities uz lielaa ekraana.
|
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
atbildu konkreeti uz jautaajumu:
Jaa, es ietu, jo man appleseed patiik -.-' Lai arii tas man ir uz diska ![]() -------------------- ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
mjaa..noveerteejums stipri pazems (skatiits anidb). lai gan sci-fi ir laba lieta, bet ne visi ir skataami
![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Appleseed 2004 ir tieshi tas par ko es te veel vakar striideejos. 3D CG shajaa projektaa ir IMHO galiigi garaam. Es neieshu (ja vien nebuus vecais Appleseed)
-------------------- Because i can!
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Uuu... paskatīties Appleseed 2004 uz lielā ekrāna... jā, varbūt ka aizietu. Šī kāreiz ir vizuāli piemērota uz lielā ekrāna. Patīk kā filmā ir cilvēki uzzīmēti - tie mati kā dažās spēlēs uzzīmēti.
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Es laikam neietu, jo jau redzēts gabals. Ja būtu bezmaksas tad gan aizietu
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man mecha galiigi nepatiik, un shajaa topikaa lasaamie komentaari nav taadi, ka iet vai krist, bet liidz kino jaatiek... Bet es aizieshu, ja buus darba dienaa. Ar briivdienaam ir vaajas izredzes.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Es esu tads divainits kas Apple Seed nav redzejis esu redzejis tikai AMW un man patika.
![]() Tadel es gribetu iet paluret, piedevam uz liela ekrana. ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
ja raadiis es aizieshu!
![]() ![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Ja tikšu, taču februāris solās būt ļoti smags (kā Madars mani pierunāja piedalīties kodēšanas olimpiādē?).
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Protams ka aiziešu ,))) jo neesmu redzejis.............
-------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:16 |