![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Aektan |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 15-January 06 ![]() |
Uz šo laiku es varu pateikt ka no komedijam man patik
Midori no Hibi FMP Fumoffu Onegai Series ..un laikam viss.. Kads var pateikt anime (comedy,ecchi) kuri ir patiešam funny ne stulbi ? -------------------- |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
shin chan
![]() ![]() vel dazas labas ainas one piece un vel shaman kinga var ierekt ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Fullmetal Panic Fomuffu.( tajā, katrā epā, aiz smiekliem gandrīz no krēsla nokritu)
Fullmetal Alchemist (t.i tās smieklīgās vietiņas bija kapitālas) Fruits Basket (tur ar bija daudz komisku momentu. Vel vairāk kas notika kad Kyou satika Kaguru XD ) -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Aektan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 15-January 06 ![]() |
QUOTE Fruits Basket (tur ar bija daudz komisku momentu. Vel vairāk kas notika kad Kyou satika Kaguru XD ) ja, bet man škiet ka ja ne kakis (Kyo? es neatceros vardu) fruit basket butu dull -------------------- |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
"Love Hina" un "Ichigo 100%" <- noskaties !
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
School Rumble un Azumanga Daioh.
Abas animes gan īsti nav ecchi, bet comedy ir pāri malām un tāāaads... XD Vispār comedy animes, kuras ir ecchi un nav debilas (man liekās) ir retums. Ecchi animēs parasti ar humoru tā ir kā ir - itkā pāri malām bet nekas tik ļoti smieklīgs. Bet ko gan es saprotu. |
Aektan |
![]()
|
QUOTE Vispār comedy animes, kuras ir ecchi un nav debilas (man liekās) ir retums tapec es ari un prasiju par normaliem ![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
imho neechi komeedijas vienkaarshi ir veerts mekleet citos co-zhanros, ne school/romance. fantasy-comedy neieteiktu, jo vairums liekas ljoti liidziigas. bet piem. Irresponsible Captain Tylor?
|
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Es ieteiktu Green green...tas ir Comedy, eechi...(pati esmu redzeejusi 3 epas...bet var spriest ka ir rēcīga)
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
GoldenBoy, GTO, love Hina ir totaals craps, ja nespiez ar varu, labaak neskaties
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE love Hina ir totaals craps, ja nespiez ar varu, labaak neskaties Piekriitu. Vieniigais kas tur notiek ir Keitaro(ja pareizi atceros dzeka vaardu) lidinaashana pa gaisu. Joki arii tur vaaji ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Aektan |
![]()
|
QUOTE Vieniigais kas tur notiek ir Keitaro Keitaro (Kintaro Oe ja es nekljudos) from GoldenBoy, ne no Love Hina ![]() ----------------------------------- jau visu redzeju except Irresponsible Captain Tylor shin chan no iepriekš minetam -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
hmm, Ecchi+ comedy = HIMM = He Is My Master.
citaadi mans komeedijas etalons ir azumanga daioh. |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Azumanga daioh tie joki bija taadi diezgan vienmulji...reti kursh bija taads labs manupraat...bet nu tas ir tikai man ciedoklis...
Vareetu ieteikt Ranma (Ranma 1/2) -------------------- Positive black.
![]() |
Mungo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 4-December 05 ![]() |
Minētajam(jai:)) Ranmam, varu pievienot vēl vienu seriālu pēc Rumiko Takahaši darba - Maison ikkoku. Romantiskā līnija (kas jāatzīst ir arī galvenā) un seriāla garums, protams, dažiem var krist uz nerviem, tomēr ir daudzas histēriski smieklīgas sērijas.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:09 |