![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Rufucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 30-January 06 From: Tu tāpat nezini kur tas ir :) Rūjiena ![]() |
Visu ko vjadzeja jau pateicu virsraksta.
![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- Practise makes perfect :)
aaa un vel hate broken wings. |
Rufucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 30-January 06 From: Tu tāpat nezini kur tas ir :) Rūjiena ![]() |
Man jautajums kā var ieladet bildi ta lai to redz uzreiz te vina izskatas neparāk labi
![]() -------------------- Practise makes perfect :)
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
ne dubultposto, izmanto pogu EDIT!
Liec nevis ka attachment, bet kaa [Upload Image] -------------------- ![]() |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Nu zini Aven atradies te admins!
![]() -------------------- |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Man patiik kaariiba! Jaa ziimejums tiiri nekas, tikai cilveeks taads pakalsns,man parasti iznaak resni un muskuljaini...
![]() -------------------- ![]() |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
vajadzeja vinam bisku kustibu uzimet un mazliet emocijas lai vins dzivaks izskatas
|
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
QUOTE(Rufucis @ Feb 1 2006, 21:48) Roka kreisajaa pusee kautkaada deformeeta ![]() ![]() Kaajaam peedas, lai gan nav pabeigtas, tomeer jau redzams, ka buus nedaudz par mazu...bet nu tas taa... Un es nezinu...tu centies taisiit taadu takaa mangu vai kaa? ![]() (Ehh...pats maacos tikai ziimeet, buus laikam man arii kaadu dienu postot savus eksperimentus...kritika reizeem ir tiiri noderiiga... ![]() -------------------- Positive black.
![]() |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Ko var piebilst.. Nu neglīti!
![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Rufucis |
![]()
|
Nebija ko darīt.Zinu zinu vajag more practise:)
-------------------- Practise makes perfect :)
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tajaa peedejaa izskataas, ka galva buutu nocirsta, un šeiten uztupinaata tikataal, lai veejš nenopuus!
![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Rufucis |
![]()
|
Man prieks ka tev tāa sķiet
![]() ![]() ![]() -------------------- Practise makes perfect :)
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
teishi taa need more practice....keep on tryin'
-------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
un tos tev nav kauna radit citiem cilvekiem? ka savus makslas darbus?
nu pilnigai garam tev ieteiktu vai nu nezimet vai ar nelikt vinus publiskai apkatei. |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE(sipps @ Feb 11 2006, 21:16) un tos tev nav kauna radit citiem cilvekiem? ka savus makslas darbus? nu pilnigai garam tev ieteiktu vai nu nezimet vai ar nelikt vinus publiskai apkatei. Come on, sipps - cilvēks taču nav vainīgs, ka jamam absolūti nav (un, šķiet, nebūs) mākslinieka talanta. ![]() -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
whocares par talantu...work is everything...man piem arii naw ne kripatinjas talanta
-------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:47 |