![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Kaada muuzika jums asocieejas ar popart stilu?
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
WTF vispār ir popart? Es pirmo reizi dzirdu ko tādu...
![]() Nu, pēc nosaukuma jua nu toč ar kaut kādu popsu arī saistās! -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Par Andy Warhol esi dzirdeejusi?
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Poparts, man likaas, attiecas tikai uz vizuaalajaam maakslaam o-O
Luis Royo piemeeram ir taads poparta maakslinieks.. Bet nu muuzikaa....pirmo reizi muuzhaa dzirdu... -------------------- Positive black.
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
Luisaa Royo nau ne minjas no popart cik zinu XD Tas ir vistiiraakais fantasy. Liekas, ka Andy Warhol ir spilgtaakais shii stila parstavis.
Es jau nesaku ka arii muuzikaa ir, es vnk prasu ar ko asocieejas. Man kaads cilveeks shodien teica, ka vinjam ar popartu asocieejas piem. Glam rock. ~BN~ -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Dandy Warhols! Heh heh. "Bohemian Like You"
-------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
jap Luis Royo ir fantasy maakslinieks, kursh kljuvis slavens ar fantasy komiksiem
![]() This post has been edited by Ghoul: Feb 10 2006, 19:16 |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
nu nezinu...reiz kaads cilveeks gudraaks par mani man teica, ka Luis Royo praktiski nodarbojoties ar popartu, un taa es liidz shai dienai ari uzskatiiju
![]() Nu nav muuzikaa poparta ![]() -------------------- Positive black.
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
par luis royo, neprasiet, nezinu, bet poparts saistās ar kaut ko starp spīrsu un da vinci(lai gan nevaru iedomāties šos abus cilvēkus uz vienas plātnes!!)!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Shaisuke |
![]()
|
QUOTE(Psycholog @ Feb 10 2006, 18:01) Es vaita teicu ka ir?? Paarlasi pirmo postu liidz pielec, tur bija rakstiits 'ar ko jums asocieejas popart stils' damnit!! Un Ghoul, paluugshu bez apvainojumiem. ~BN~ -------------------- ![]() |
Shinya |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land ![]() |
Man asocieejas ar faktu, ka nebiju par taadu dzirdeejusi
![]() ![]() Bet dominee vaards pop...taatad maaksla ko rada popmuuzikji? ![]() ![]() -------------------- ![]() ~~~Taion~~~ |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
nope, vnk taads kraasains, muteneem liidziigs stils, biezi atteelo slavenus cilveekus
![]() Bez apvainojumiem? tu to par emo? OMFG kas ar pasauli notiek... oh well.... lol |
Shaisuke |
![]()
|
Visvienkaarshaakais veids kaa uzzinaat kas tas taads ir - ierakstiit googlaa pie image search 'popart'
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:10 |