![]() |
![]() ![]() |
![]() |
janisj |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu es esmu jauns shai forumaa - ceru ka neklasificeesiet shito kaa spamu?!
![]() Kopsh apriilja divoju Tokijaa un liidez ar to man ir iespeeja dabuutu praktiski jebko no mangas/anime kas ir - arii retas un diezan vecas lietas - tadas kuras vairs neraada pa TV un neturpina vai kas vienkaarshi ir klasika, jo te ir tadi speciali shopinji kuros var tikai pabriiniities kas atrodams. Pac esu biski tads ka fans un zinu cik gruti ir dabut kaut ko realu Latvija - resp. gandriz nevar un ne visiem patik lasiit tas tulkotas lietas no vacijas. Ta ka ja kadam ir velme paturet rokas kadu realu miiljaakas mangas vai anime eksemplaaru varat man uzraxtiit mailinju. Lielaaka dalja no ta gan protams, ka ir japaniski, bet nu tas jau pieder pie lietas ![]() jatnieks.janis.rne@tufs.ac.jp |
keitaro |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nu baaaac! beidzot kaut ko dzirdu no tevis! ok, tu mani paziisti ar citu vaardu, taa ka varbuut uzreiz neiebrauksi, kas es esmu... vienalga, tuuliit suutiishu tev garu meilu. tad jau...
|
kuchieris |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Var sarunaat, ka man atsuuta Japaanas ciedra seeklas - baigi gribaas 'bonsai' audzeet. Pagaidaam njemos ap muusu pashu Latvijas lapegli - VELNS negrib diigt...
-------------------- Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos... |
keitaro |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
shitas ir labs! vai neesi saskatiijies cowboy bebop, ka gribaas bonsai audzeet? |
||
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ir gan cilveekam apnjeemiiba bonsai kokus audzeet. Tas ir ilgs un mokosj darbs, kur saakumaa nav nekaadas garantijas, ka beigaas kaut kas arii izaugs. Tu jaanij gadiijumaa neesi bijusjais Latvijas skaistaakaas mazpilseetas iedziivotaajs? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man liekas, ka mums uz visiem vajadzeetu panjemt vienu mucinju sakee... nogarshoshanai...
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Droshi, un tu izmaksaa..
![]() -------------------- ![]() |
kuchieris |
![]()
|
||
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Skatiijos, cik maksaa - 0.3 l - Ls 4.03 Gribeejaas panjemt uz vienu tusinju laukos, atdaliities no paareejiem uz kaadu laicinju un uzburt iisteni japaanisku ainu - tas taa, sevis apmaaniishanai. -------------------- Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos... |
||
kuchieris |
![]()
|
Ta lai paliek - par daargu... Gan paspeeshu... Bet tiem, kas taisaas satikties sakaraa ar anime veidoshanu vai kaa citaadi, tas buutu iespeejams - kopaa leetaak.
-------------------- Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos... |
kuchieris |
![]()
|
||
Neesmu redzeejis. Tur arii kaads njemas ar bonsai? -------------------- Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos... |
||
keitaro |
![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
lielajam onkam (neatceros kaa vinju sauc) kosmiskajaa kugjii bija vesela istaba piekrauta pilna ar bonsai kokiem. kad vinjsh stresojaas, tad gaaja apgriezt zarus saviem kocinjiem... |
||||
keitaro |
![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
Rimi 0.7 l - Ls 8 (razjots kalifornijaa) Stokman 1.5 l - Ls18 (razjots japaanaa) |
||||
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Fui Keitaro, kaa vareeja aizmirst vienu no bebopa galvenajiem varonjiem, Jet Black vinju sauca.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
||||||
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Iists sake razhots Japaanaa, citi neskaitaas! ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
||||||
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
un ko ir darinaajis vecais samurajs Kikushi? labi, locked. ar veelmeem pa tiesho pie topika aizsaaceeja - jatnieks.janis.rne@tufs.ac.jp (lai padzeesh juusu spamu, hehehe)
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:10 |