IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

2 Pages V  1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Stulbs jautaajums....., aj,ko pirkt?hehe,... ^^"
Takashy
post Feb 17 2004, 22:04
Post #1

Danshaku

Group: Chuunin
From: Riga

unsure.gif Aj,man te taada maza prob..
1)saakumaa taa.... mana paslaiciigaa Hdd i 40 GB....
2)Man bija PS1,bet es to iznomaaju kaadam un tam tas norspraaga,taadeeļ man tagad vairs nav PS1... *cry*
2) Mans jautaajums..........
~ Es tajaa www.yes.lv vai kaa tos lapu sauc(Kautkaada kur var pirkt šaadas/taadas lietas[Kaads to i meeģinaajis?aatri tie pieved?]) redzeeju smukus 300GB ^__^ kurus es labpraat pirktu,bet.....
~taa ka mans PS1 sapliisa man jau gribeetos ariii to...,bet taa ka tagad i arii taads PS2 es domaaju to pirkt....(Tee tad mazs jautaajums pa to PS2 tiem kuriem i tas... vai uz PS2 iet pilniiga visas PSX/1 speeles(Man i paaris kuras man diezgan patiik),vai tur i arii taadas kuras neiet?)

~~... n tad mans jautaajums.... ko juus man te ieteiktu pirkt? 300GB vai PS2? huh.gif ?

PS: #Mans Pc i jau paaris gadu(5~6) vets un nav iipaši uzlabots taadeeļ taadas iiipašas speeles uz taa arii neiet...(Pietam man vajadzees HL2,sleep.gif" un man i slinkums to uzlabot)
#Bet man atkal taada prob.,ka es esmu.. ehm,kaa to vareeetu teikt?Leechers?Vai kaa tos sauc?kuri nevar nekad izbeigt laadeet? ^^" taadeeļ mans HDD i vienmeer apmeeram 98% pilns.... ^^".......
N tad paliidziet man..... he,he... ^^"

--------------------
Life is like a Dream~
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
CryRat
post Feb 17 2004, 23:53
Post #2

Danshaku

tev pašam neliekās... muļķīgi... prasīt kādam lai izstāsta ko tev pirkt ? tu tiešām domā ka kāds cits var zināt labāk ko tu gribi nekā tu pats ?

nu labi... tā kā es pēdējajā laikā praktiski neko nespēlēju tad es teiktu ka tev ir jāpērk HDD... nu PS2 jau ar ir tā vērts... un cik zinu tad iet visas PSX spēles tikai MemoryCard gan vajag no PSX ( itkā )... vispār jau PSX var samērā normāli emulēt uz PC... a PC upgreidot priekš spēlēm gan nav jēgas... personīgi es nevaru nosaukt i pāris jaunu vai vēl neiznākušu spēļu kuras būtu vērts spēlēt...

kas attiecās uz HDD... nav jau īsti jēgas pirkt vēl vienu... nu kaut vai ja tu nopērc 300g tad tā pat kādreiz viņi beigsies... un ko tad ? vēl vienu HDD pirksi ? nu var jau tā ja nauda ir... bet izdevīgāk ir paņemt DVD-/+R/RW... pats nesen nopirku pa 75 Ls un 4.7g matrica izmaksā 0.89 Ls

nu tā... raksti gan tu stipri dīvaini... kaut kādi traucējumi pa vidu... smile.gif

ā un btw labāk nevis yes.lv bet paskaties shop.lv...

--------------------
my megabusters :X
+Quote Post
Saiko
post Feb 17 2004, 23:54
Post #3

Danshaku

From: planet 34r7h

man bija pilnīgi tāda pati situācija... es izvēlējos PS2 jo personīgi es uzskatu ka tur ir daudz un labākas spēles kā uz citām platformām tai skaitā arī PC nevisas protams un nevisos žanros bet JRPG jau nu noteikti - tas ir tikai un vienīgi mans viedoklis mellow.gif uz PS2 iet 99% PSX spēļu vismaz man nav gadījies ka kāda neietu... un 99% tāpēc ka pats Sony saka ka kāda varētu neiet smile.gif lai nu kā ja neesi kristīts FPS & Strategy fans tad choose PS2 nekļūdīsies wink.gif tagad varbūt sāpīgākā daļa ( kas bija jāizdara arī man ) ko tad īsti pirkt PS2 vai HDD? es nopirku PS2 un apmēram pēc pusgada arī HDD domāju ka izdarīju pareizi tāpat arī iesaku darīt tev... daudz neko jau laikam nepalīdzēju bet nu vismaz izstāstiju kā es šādā situācija darītu / darīju smile.gif

p.s. ja tu saki ka tev PC ir 5~6 gadus vecs tad var gadīties ka nemaz 300GB hdd neatpazīst... lai gan es šaubos vai tev PC tiešām ir tik vecs ja tu saki ka neko daudz neesi licis klāt bet pašreizējais hdd tev ir 40 GB unsure.gif

p.p.s. hmm... tu saki ka tev vajdzēs HL2? ... tad varbūt labāk tavā situācija nopirkt mazāku hdd un kaut ko piemest klāt PC lai jau pavelk to HL2?

conclusion: pārlasot vēlreiz visu ko es šeit esmu uzrakstījis izspriedu ka tavā situācija vispareizāka rīcība būtu uzlabot PC + nopirkt hdd jo tad tu varēsi gan spēlēt HL2 gan PSX spēles gan arī l33chot huh...

--------------------
There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
+Quote Post
Rune
post Feb 18 2004, 00:28
Post #4

Danshaku

From: Kur pagadās.

es nopirktu kaut ko dzeramu.. piemeeram mineraaluudeni

PS2 nepirktu - kaada jeega? baigais geimeris rolleyes.gif a vot hdd nopirktu kaadu 80GB lai anime iet prieksh shaares iekshaa un DVD RW lai var raxtiit smile.gif

--------------------
Elitärer Niedergangsdiagnostiker
+Quote Post
kaarleens
post Feb 18 2004, 00:53
Post #5

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

QUOTE (CryRat @ Feb 17 2004, 10:53 PM)
  nu var jau tā ja nauda ir... bet izdevīgāk ir paņemt DVD-/+R/RW... pats nesen nopirku pa 75 Ls un 4.7g matrica izmaksā 0.89 Ls

CryRat kas tas par rakstiikli un vai ir kaadas suudziibas es taakaa ar taisos sev taadu mantu njemt, lai gan sev taisiijos njemt sony un laikam tas gan maksaaja ~100 nu vismaz es neko leetaaku neatradu

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
CryRat
post Feb 18 2004, 01:29
Post #6

Danshaku

QUOTE (Rune)
es nopirktu kaut ko dzeramu.. piemeeram mineraaluudeni
hehe... laba attieksme... ko tur daudz... kaut ko dzeramu... smile.gif

QUOTE (Rune)
hdd nopirktu kaadu 80GB lai anime iet prieksh shaares
kas ir... 80g nesanāk izdevīgi... jo 120g maksā tikai kādus 10 Ls dārgāk... var būt ka tagad nav izdevīgi pat 120g...

QUOTE (kaarleens)
CryRat kas tas par rakstiikli un vai ir kaadas suudziibas es taakaa ar taisos sev taadu mantu njemt
tas ir LITE-ON DUAL DVD+/- R/RW 4xW4xRW12xR 40xW24xRW40xR [LDW-411SV03] black... pirku es viņu no m79... sūdzību nav... nu pagaidām vēl tikai kādas 7 DVD un 2 CD matricas esu ierakstījis bet tā jau skaisti... pilna matrica ar 4x ātrumu ierakstās kādās 12 - 14 minūtēs...

--------------------
+Quote Post
Takashy
post Feb 18 2004, 07:50
Post #7

Danshaku

laugh.gif Ok,tad jau laikam buus jaaņerm kautkas priekš PC,ja jau apmeeram visi pa to runaa.... Thx.... ^^"

@CryRat: Es jau zinu ka tas izklausaas stulbi ka citiem jautaa ko pirkt,bet kautkas jau jaaraksta man i.... ^^"

Par to DVD rakstiitaaju: Kaads jau i meeģinaajis ierakstiit kaadu nolaadeetu anime filmu/seeriju kaa.... nez.... VCD vai taa,ka var to noskatiities uz sava iista taa tur... hmmm.... DVD "lasiitaaja"... nez. kaa to vareetu saukt( sleep.gif"),tas kas i piesleegts pie TV..... kaada qualitaate,norm.?

@Rune: Hmmm....... arii laba ideja,man leenaam gribas dzert....

--------------------
Life is like a Dream~
+Quote Post
CryRat
post Feb 18 2004, 15:26
Post #8

Danshaku

QUOTE (Takashy)
@CryRat: Es jau zinu ka tas izklausaas stulbi ka citiem jautaa ko pirkt
nu ja palīdzēja izlemt ta jau nav ne vainas... laikam smile.gif

QUOTE (Takashy)
Par to DVD rakstiitaaju: Kaads jau i meeģinaajis ierakstiit kaadu nolaadeetu anime filmu/seeriju kaa.... nez.... VCD vai taa,ka var to noskatiities uz sava iista taa tur... hmmm.... DVD "lasiitaaja"... nez. kaa to vareetu saukt( "),tas kas i piesleegts pie TV..... kaada qualitaate,norm.?
umm... VCD gan neesu mēģinājis... bet skatīties var tikai ta ne uz visiem DVD-Plejieriem ( tā viņus IMO sauc ) un labāk lasa DVD-R nekā DVD+R un varbūt tur kaut kā savādāk jāraksta... kas attiecās uz VCD - ta viņš jau kvalitāti neiespaido itkā tak... aj nez... viss šitas ir diezgan sveš man... zinu ka var uzdedzināt līdz 4.5 GB uz vienas matricas ar failiem un patom viņus var dabūt ārā kā no parastās matricas biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
Rob_X
post Mar 14 2004, 17:02
Post #9

Shishaku

Combo DVD 16x +RW 48x 24x 48x LiteON tas ir dvd rakstiiklis vai dvd roms + CD rakstiiklis ?
Un iesaku vispaar pakraat veel nedaudz un nopirkt jaunu procesoru (ja shitas 5-6 g vecs).
+Quote Post
CryRat
post Mar 14 2004, 18:06
Post #10

Danshaku

QUOTE (Robik)
Combo DVD 16x +RW 48x 24x 48x LiteON tas ir dvd rakstiiklis vai dvd roms + CD rakstiiklis ?
izskatāš pēc "dvd roms + CD rakstiiklis"

QUOTE (Takashy)
Kaads jau i meeģinaajis ierakstiit kaadu nolaadeetu anime filmu/seeriju kaa.... nez.... VCD vai taa,ka var to noskatiities uz sava iista taa tur... hmmm.... DVD "lasiitaaja"... nez. kaa to vareetu saukt( "),tas kas i piesleegts pie TV..... kaada qualitaate,norm.?
vienu dienu braucu uz mājām ( tā es Rīgā dzīvoju un tjipa mācos ) a tur man PC nav sad.gif toties ir DVD-Plejieris... ta ar uzrakstīju Wonderful Days kā DVD... nu nez... nē viss bija ok noskatījos tikai jēga maza... pirmkārt tā pārkodēšana un rakstīšana aizņēma 4h uz mana AMD 2000+ ! otrkārt kvalitāte saprotams ka labāka nepaliek smile.gif treškārt... domājams ka labāk rakstīt VCD ( tas nav DVD ) vai ja tas DVD-Plejieris saprot DivX tad labāk tā arī viņu rakstīt...

--------------------
+Quote Post
TheBadEdd
post Mar 14 2004, 21:02
Post #11

The One

From: Latvia

Vienkaarshi nopeerc sev jaunu PC un nelauz galvu! cool.gif

--------------------
image
+Quote Post
tautietis
post Mar 14 2004, 23:35
Post #12

ausainis

manupraat ar procesora nomaini un dvd rakstiitaaju buus leetaak.. bet jaa ja pieci gadi tad buus kaadi 450mhz, ne?

--------------------
+Quote Post
Takashy
post Mar 15 2004, 22:28
Post #13

Danshaku

ok,varbuut tas naak mazliet par veelu...
es jau nopirku kautko...
Ok,mans PC ir aptuveni 5~6 gadi vets(Nez. iisti),bet kautkad sen kad es pirku 40GB(Man saakumaa Hdd bija 5Gb dry.gif ) man bija jaapeer arii jauna maatesplate vai taa.....
Ok,preciizaak sakot.. man i 1,7Gh.....
Un es tagad nopirku 320GB(tepat veikalaa bija leetaak nekaa i-netaa..., 300GB,heh biggrin.gif ) un tad veel divas mazas lietas.....
un kad man buus atkal pietiekoši nauda es laikam tad pirkšu to PS2..... (Lielaakaa daļa no visaam speeleem kuraas man patiik(RPG,anime utt.) jau arii tikai i uz PS2)
N tad varbuut šo te topic vareetu sleeg?Nez...

--------------------
Life is like a Dream~
+Quote Post
Takashy
post Mar 15 2004, 22:34
Post #14

Danshaku

QUOTE (Kakamaka! @ Mar 14 2004, 08:02 PM)
Vienkaarshi nopeerc sev jaunu PC un nelauz galvu! cool.gif

laugh.gif Ja jau buutu tik viegli....
kautvai man butu veel taa nauda kuru es izdeevu es nedabuutu par to normaalu ,jaunu PC....

Varbuut peec kaadiem paaris gadiem pirkšu sev jaunu,bet pašlaik man jau nebuutu varbuut veerts....
Es jau teicu ka es esmu vairaak l33chers,nekaa taads kurš šausmiigi speelee speeles,vai taa,nu.. taadeeļ man vajag ariii lielaaku Hdd...
Un tiem jaunajiem PC tagad jau tikai i kaadi 40~80Gb iekšaa....

PS:Tas ar to DVD rakstiitaaju man veel jaapaardomaa... kautkad drošvien taadu vajadzees..... ^^

--------------------
Life is like a Dream~
+Quote Post
kaarleens
post Mar 16 2004, 15:55
Post #15

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

vajag vajag es ar tuliit iegadashos a to citais pilns liidz uukai a matricaas visus tos seriaalus baazt aarpraats cool.gif

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post

2 Pages V  1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 22:10