![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
1. darbaa galva nav taada kaa vajag.
2. arii galvai ir kaada vaina |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Непонимаю... что ты нашел в ДБЗ? Но... На вкус и цвет товарищей нет!
П.С. Мышцы малёк странные, и голова. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nju viens vismaz ir skaidrs, DBZ, tev padodas. Tikai nezinu vai tas ir labi.
Drīzāk jau, ka ne, jo DBZ (jā, tas ir sava vaida unikāls stils, bet ir sasodīti novecojis )mākslinieciskā vērtība ir ļoti zema. -------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
QUOTE(Erik4xp @ Apr 29 2006, 17:03) Kautkas nav kā vajag tikai problēmas saskatīt... redzu vienu ljootu probleemu - meitenei pirksti ielociiti uz nepareizo pusi. un spaarniem,ja tie nav no plastmasas,nevajadzeetu buut tik viengabalainiem.. turpretii dbzveidiigie jau ir labaaki. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Visi kautkam piesienas ta ari vajag lai pacensas labak ne
![]() -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Sword tev pilņiga taisnība...
QUOTE redzu vienu ljootu probleemu - meitenei pirksti ielociiti uz nepareizo pusi. un spaarniem,ja tie nav no plastmasas,nevajadzeetu buut tik viengabalainiem.. Prikols tāds ka es spēju izlocīt līdzīgi roku un vispār skatoties klasē uz ielas veikalos uz cilvēku rokām var sareibt galva, jo rokas ir dažādas un bieži ieņem tik jocīgas pozas... ![]() Personģi es rokās nekādu skaistumu nesaskatu... -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Haha.. gribi teikt, ka speciāli zīmēji viņu ar tā izlocītiem pirsktiem??
![]() Ok.. es gaidīšu nākamo tavu darbu (cerams, ka nebūs Dragonball pieskaņa ![]() -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
![]() Cerams patiks mans logo... ![]() Izdomāju izravties no mācīšanās un uztaisīju Ninja... ![]() ![]() -------------------- Lidoju...
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
ouuu pēdējais labs, ļoti labs, pārāk labs...ok es tevi ienīstu pārāk smuk9i zīmē XD man patīk ļoti. tagad meklējam kur piesieties...nevaru atrast
![]() ![]() This post has been edited by Karamele: Jun 4 2006, 00:00 |
Erik4xp |
![]()
|
Tiem kam interesē - Ninja tapa šodien ar coreldraw pa vidu konsultācijas matemātikā, vēsturē, jaunsargi, veikals, ciemiņi, x-cilvēki 3 un tas otrs darbiņš,,, varētu sanākts 3 stundās - Man pirmdien eksāmens
![]() -------------------- Lidoju...
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Protams, ka man patik peedeejais darbs patiik deelj zilaas kraasas, bet arii deelj kkaa cita. Nezinu no kaa, bet no vienas vieniigas kraasas man nevar viss darbs patikt.
![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
mmm... Nu shis pavisam noteikti ir viens no taviem labaakajiem darbiem, vismaz man peedeejais patiik visvairaak.
This post has been edited by LeoR: Jun 4 2006, 01:12 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Seiviete ar zobeni - man patik! (seja tomer kada veca)
|
Erik4xp |
![]()
|
Nekrāsošu vienīgi ja uzzīmēšu labāk. Drīz jau beiksies tas eksāmenu laiks un tad būs laiks. Vispār mazāk jau eksāmeni, bet gan tie visi pasākumi un formalitātes traucē iedvesmu gūt...
![]() ![]() ![]() -------------------- Lidoju...
Keydan |
![]()
|
Vel viena seviete ar zobeni! Labi, tev padevas!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:08 |