![]() |
![]() ![]() |
![]() |
aeonseraph |
![]() ![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Nu tā...
Šī ir pirmā reize kad izlieku kkur savus darbus. Tāpēc mani interesē tautas viedoklis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
izskataas sameeraa iespaidiigi. gribeetos redzeet skices veel tajaa stadijaa,kad vinjas nav skaaris photoshops. negribi ielikt arii dazzas taadas?
![]() -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Wow indiāņu temetika...
![]() ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Tātad, šeit ir pati skice, bez nekādiem efektiem
![]() ![]() p.s. Ja tā godīgi, tad tā nav indiāņu tēma ![]() Un nē, pagaidām vēl nepiedalos, un neesmu piedalījies nekādos konkursos. |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
bez photoshopa, manupraat, izskatas labaak
![]() -------------------- ![]() |
aeonseraph |
![]()
|
Nu paldies
![]() labi, tad izlikšu arī abus iepriekšējos ![]() ![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
labas, tiiras un gludas liinijas, speeciigas prtoporcijas, ar dazhaam kljuudaam, bet nevar jau gribeet visu. skatos shtrihu arii labi pieproti, vieniigais, eenojums par vaaju attieciigaa pret kontuuraam. un nekjeepaa savus alieenjus ar PS.
Kur maacijies ziimeet? |
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
mjaa...eenojums ir biki par waaju bet darbi it ljoti labi...cik ilgi tu jau ziimee?
-------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Nu eenojums kaa eenojums tieshaam ir suudiigs
![]() ![]() Nu personiigi man tas ragainais ljoti pat patiik... Photoshopu vispaar izdzees un nekad vairs pat nedomaa par taa izmantoshanu! Talantu veejaa laid nepubliceejot.. -------------------- Positive black.
![]() |
aeonseraph |
![]()
|
Nu tāpēc jau tās saucās skices, un ar ēnojumiem es pie šitiem konkrētajiem zīmējumiem pat īpaši necentos. Vnk uz ātro tika uzskicēti tēli, tā teikt kamēr vēl ideja ir tikmēr fixi jāuzmet uz paīra.
Zīmēt es nekur neesmu mācījies, vienīgi augstskolā bik šo to parādīja, bet pamatā visu pats apguvu ![]() zīmēju es jau no kādiem 6 gadiem ![]() Ā un tie PS efekti man pašam arī diezko nepatīk ![]() ![]() Paldies jums par kritiku, no kļūdām cilvēks mācās! ![]() |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Oooh, kireina e desu ne!
![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu man jau patīk šitādi zīmējumi. par tām ēnām nesatraucies, man īsā laika posmā pielēca, kur viņas vajadzīgas! piekrītu, ka tev jāieliek vēl kādi darbi!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
aeonseraph |
![]()
|
Paldies par labiem vārdiem
![]() ok, pierunājat, izlikšu vēl pāris darbiņus ![]() ![]() ![]() p.s. šitādā līmenī man vinju ir diezgan padaudz! ![]() Žēl, bet tā nu ir sanācis ka vnk nepietiek laika nevienu novest līdz galam. |
Angelina |
![]()
|
paklau,tev buutu jaaziimee izlustraacijas!!! nopietni!!!
-------------------- ![]() |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Personiigi man visvairaak patiik visas taaas maskas un tuulji, kas uz vinjiem ir savilkti (nez, vai to var nosaukt par brunjojumu
![]() -------------------- Positive black.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 20:07 |