IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

2 Pages V  1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> eirovīzijas latvijas kārta, Cosmos - vai pelnīti
svekris
post Mar 13 2006, 13:44
Post #1

Heimin
*

Group: Chuunin
From: Cesis

Kādas ir domas par latvijas cerībām eirovīzjiā? Vai tikai balsis spēs aizķert eirops publiku? Varbūt tie parējie pašķidrie, bet popsīgie priekšnesumi bija vairāk pelnījuši braukt uz Eiropu?
image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Taka
post Mar 13 2006, 14:05
Post #2

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Vienīgais, ko šis "pasākums" ir pelnijis - /ignore

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
Church
post Mar 13 2006, 14:56
Post #3

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

kaapeec. ir pelniijis arii nosaukuma paarveidojumu. nekroviizija vai evrejviizija piem. ;>
hrm. bet jaa. laikam man un maniem pazinjaam muzikaalaa gaume nedaudz atshkjiraas no tiem, kam patiik euroviizijas repertuaars. ;>
+Quote Post
ETM
post Mar 13 2006, 15:01
Post #4

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

hmm... eiroviizija... nu taa viizija ir diezgan pabriesmiiga, ja nejem veeraa to, ka tas pasaakums ir nenormaali komercializejies un jau sen saacis stanceet muziku lielajam masaam, nevis kvalitatiivus skanjdarbus.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Seila
post Mar 13 2006, 15:43
Post #5

Shishaku

From: Rīga

Jums nu gan attieksme pret Eirovīziju visiem tāda paskarba laugh.gif
Sen jau ir zināms tas, ka Eirovīzija ir komercializejies pasākums kurš pārsvarā ir balstīts uz izdevīgu politiku. Tas ir tā, ka vienmēr ir zināms, ka Lietuva un Igaunija latvijai iedos viss vairāk punktu, bet Krievija pēc iespējas mazāk. Tas tā vienmēr ir bijis atskaitot dažus patiešām retus izņēmuma gadījumus, gad vienkārši Eirovīzijā ir tikai viena dziesma un izpildītājs, kas patiešām pārspēj visus, bet tas nozīmē, ka viņa stilam un dziesmai ir jābūt patiešām atšķirīgai no pārējām un jāpatīk šim stilam ir visā pasaulē.
Cosmos stils šajā ziņā ir diezgan interesants un ja mēs vēl atceramies, ka grupa savu īsto karjeru sāka tikai pēc uzvaras konkursā Jaunais vilnis, tad varam gaidīt arī diezgan lielu atsaucību no visām tām valstīm kuras rādīja šo koncertu.Šajā gadījumā grupai ir patiešām lielas izredzes. Otrs gadījums, ja pārējie dalībnieki būs pablāvi un trešais, var spiest uz grupas dziedāšanas stilu bez muzikālā pavadījuma.
Jeb kurā gadījumā pats konkurss kā tāds vienalga nav vērtīgs muzikālā jomā bet drīzāk dažādu valstu politiskajā situācijā.
Un nekādā gadījumā ne popsīgie dziedātāji bija pelnījuši braukt uz Eirovīziju labāk patiešām labas balsis un orģināls izpildījums.

--------------------
The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
+Quote Post
sipps
post Mar 13 2006, 15:46
Post #6

Unregistered

QUOTE(ETM @ Mar 13 2006, 14:01)
hmm... eiroviizija... nu taa viizija ir diezgan pabriesmiiga, ja nejem veeraa to, ka tas pasaakums ir nenormaali komercializejies un jau sen saacis stanceet muziku lielajam masaam, nevis kvalitatiivus skanjdarbus.
*

nu nu vai pasākums ka tāds ir slikts trapec ka ir komercjalizējies? viss mūsdienas ir radīts lai pelnītu naudu, visiem taču gribas dzīvot smile.gif

un tas tomēr ir veids ka nest pasaule mūsu dzimtenes vardu
+Quote Post
ETM
post Mar 13 2006, 15:51
Post #7

Very Old Fart

QUOTE(sipps @ Mar 13 2006, 14:46)
un tas tomēr ir veids ka nest pasaule mūsu dzimtenes vardu
*

Labak tomeer ne taadaa veidaa. man te darbaa seezhot katru dienu klausoties pa 5 reizeem to gabalu vish jau sn kaa piegriezies ir. nu NAV vish tik labs kaa visiem skjiet. savaadaaks - jaa, labs - nemaz.

Vis kas ir komercializejies tik lielaa liimenii ir aizgaajis pa pieskari.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Church
post Mar 13 2006, 15:55
Post #8

sewer rat

to seila: man neruup balsoshanas godiigums. man derdz pati turienes muuzika.
+Quote Post
Seila
post Mar 13 2006, 16:05
Post #9

Shishaku

QUOTE(Church @ Mar 13 2006, 14:55)
to seila: man neruup balsoshanas godiigums. man derdz pati turienes muuzika.
*

A mūzikai starp citu nav ne vainas. Var dzirdēt dažādu. Piemēram Somiem šogad ir (citējot kāda mana paziņas teikto):
Lordi - nezinu pat kā lai sauc, kkāds heavy metal, kkas teica, ka heavy theatrical (smagi uzsvērts skatuves tēls, visādi tur kostīmi, grims daudz, utt.) vai vēlkkas tur, karoč, kkas līdzīgs KISS,. Muzikāli gan neko par šiem nezinu, bet vajadzētu būt jautri  Vismaz izleks uz pārējo fona.

tā kā mūzika dzirdama ir pati dažādākā smile.gif

--------------------
The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
+Quote Post
Church
post Mar 13 2006, 16:09
Post #10

sewer rat

zo vienas grupas metal-wannabe deelj jaaklausaas 10 praata caurejas, pthuu, veetras kloni?

labaak arii turpmaak pierasti turpinaashu iepirkties interneta p2p veikalinjaa tieshi to ko veelos. ;>
+Quote Post
Seila
post Mar 13 2006, 16:11
Post #11

Shishaku

QUOTE(Church @ Mar 13 2006, 15:09)
zo vienas grupas metal-wannabe deelj jaaklausaas 10 praata caurejas, pthuu, veetras kloni?

labaak arii turpmaak pierasti turpinaashu iepirkties interneta p2p veikalinjaa tieshi to ko veelos. ;>
*

Neviens jau neleik klausīties. ielēdz fonā lai skan un dari visu paŗējo, kas jādara, vai arī klīsti pa televīzijas kanāla pogām kā es to daru smile.gif Vismaz parasti paskatos, kaut ko citu un atgriežos pie Eirovīzijas tikai tad, kadir kaut kas tāds, kas man patīk smile.gif

--------------------
+Quote Post
ETM
post Mar 13 2006, 16:28
Post #12

Very Old Fart

Piemineetie Lordi personiigi man izklausaas peec leima hardroka, nevis peec metaala, nerunaajot jau par smagu metaalu. Ok, veel vareetu noraksturot vinjus kaa popsiigu metaalu. No somu puses vareeja izveeleeties jaunu kaut ko daudz daudz labaaku katraa zinjaa.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
kaarleens
post Mar 13 2006, 17:11
Post #13

Hentai

From: Jelgava

bet taadu papa papu dubi dubi VIIIIIIIIIIIIIII neviens cits nemaaceeja atlasee uztaisiit laugh.gif
domaaju eiropas Yaoii faniem kosmoss patiks

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
Sērfijs
post Mar 13 2006, 17:12
Post #14

Shishaku

Group: ALK

Eiovīzija ir pasākums massām un loģiski, ka jāspēlē tas, kas lielākajai daļai patīk - vienkārš pops ar vienmer vienādām lirikām. Es nedomāju, ka lielāko skatītāju daļu spētu aizķert, piemēram, Jazz vai Death Metal.
Un par Cosmos, Jā, manuprāt, no šogad atlasē dzirdētajiem ansambļiem, viņu dziesma ir vispiemērotākā, jo pops paliek pops, Cosmos ir netipisks pop ansamblis, kuram varētu būt, pat salīdzinoši lielas cerības uzvarēt.
Un kas tas par buļļa sūdu:"Eiropa mūs nesapratīs", tas kaut kāds komplekss kopš A. Medņa izgāšanos, jo "Eiropa" padomāja, ka šis par narkotikām dzied?

--------------------
I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
+Quote Post
ShinChan
post Mar 13 2006, 17:41
Post #15

ultrafilozofs

From: durdom

Nepateikšu neko jaunu sakot, ka interesantākā Eirovīzijas daļa ir balsošana.
To, ka Eirovīzija no dziesmu konkursa ir pārvērtusies, par komercializētu, uz konkrētu mērķauditoriju tendētu balagānu, kam sakars ar mūziku uzplaiksnī tik pat reti kā skaidrais saprāts Džordža Buša paurī un tas nav pagodinājums Žoržikam "dabaljū" Krūmam.
Skumji kļūst tajos brīzōs, kad šo it kā pašu par sevi saprotamo atziņu, pēc kuras noteikumiem spēlē vairums Eirovīzijas dalībnieku kādas provinciālas valsts iezemieši uztver kā milzīgu iespēju sevi pareklamēt, pieteikt un pārsteigt. Tāpēc visi teksti, "kā nu mums tur ies?", "vai mūs sapratīs?", "vai mēs sapratīsim?" ir muļķības kalngals. Brīnumainā kārtā uz Eirovīzjas laiku gandrīz visi Latvija mūziķi saražo tik lielu daudzu nebaidāmu dziesmu cik visa pārējā agda laikā. Pat tie kas jau līdz Eirovīzjai bija nebaudāmi uz tās atlasi pamanās uzcept tādu sūd* par kuru pašiem visticāmēk pēc mēneša ir kauns. Tas laikam ir kaut kāds fenomens.

P.s. Vēl tagad nespēju beigt rēkt par Kiviča "izjusti" dziedāto "evri maaaaaaaaaaada, evri chiiiiiiiiiiiildra" un bezgaumīgo maicinju. Tak neuzskati latviešus par idiotiem.

P.p.s. Bet tomēr ir viena lieta kas pārsteidz un tas ir mūsu vietēju kritiķu diezgan augstais novētējums šī gada konkursantiem. VAi nebūs padevušies spiedienam?

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post

2 Pages V  1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 22:10