![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Ko viņa domā?Kā rīkoties ar tabletu?
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Jā, kā rīkoties ar tabletu..
Par plaukstām un pēdām es piekrītu. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hehe, tu arī Jāņos zīmēji? Indeed!
![]() Jā, sižetnieks man arī patīk. ![]() Ā un zīmējums jau ir sarežģītāks, tas labi! Progresē tu mums te.. prieks par to! -------------------- |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Atvainojos ka es vēl rakstīju bet...Super man patīk seja un pozu ir grūti uzzīmet cool!
This post has been edited by sasuke: Jun 26 2006, 20:42 -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
WoooW..šitik detalizētu darbu es nevarētu uzzīmēt.. viss ir labi uzzīmēts! es domāju, ka sīkumos nevajag iedziļināties!.. ^^
Progress!! |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Paldies!
Centos tieshaam detalizeeti ziimeet un prieks, ka jums patiik sizhets! ![]() |
Cow |
![]()
|
Kirara būs čībī kolonija!!!
This post has been edited by sasuke: Jun 27 2006, 20:40 -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
kiki |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 11-July 06 ![]() |
skaisti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
Kirara |
![]()
|
Un ar lielaam mociibaam (kaut arii nekas iipashs jau neiznaaca), es uzziimeeju pirmo nopietno darbu Corel painteraa ar tabletu!
...un vispaar beidzot piegaaju pie datora ![]() ![]() Lūūūdzu vērtējiet!!! ![]() This post has been edited by Kirara: Aug 24 2006, 21:47 |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
khe.. smuks chibiks
![]() tik viena nepilniiba... taa kaaja kas atrodas taalumaa, vinjai nevajadzeetu buut iisakai nekaa tai kas tuvumaa??? ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
3 gadus šeit neka nebija un BAM zimejums!
![]() Ja tas ir viens no pirmiem eksperementiem tad B+. Citad C-! |
Cow |
![]()
|
čībī?ļoti skaisti!tev labi padodas
This post has been edited by sasuke: Oct 21 2006, 22:15 -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
Finaly, I have found my prey...
CoW no offens but ur dead! ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
Un te, peec bezgala gara laika naak mans naakoshais darbs!
![]() Lady Lady Bird!! Lai arii kaa man nepatiktu kukainji, man ienaaca ideja uzziimeet sho: ![]() Es gandriiz vai neziimeeju un neskatiijos anime tik ilgi kopsh mans peedeejais posts bija shajaa forumaa. This post has been edited by Kirara: Jan 1 2007, 23:49 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Zin', ka īstenībā nav ne vainas. Lai gan nothing special, darbs nav arī slikts. Šķiet, ka tev ar zīmuļiem iznāk vislabāk.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2 August 2025 - 02:25 |