![]() |
![]() ![]() |
![]() |
mdr7 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 21-March 06 From: Fantāzijās ![]() |
nu tad rekur mans zīmējums
-------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Šitais atgādina filmu "Sin City" ... tur arr viss melnbalts un akcentam detaļas krāsainas...
-------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
mdr7 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 21-March 06 From: Fantāzijās ![]() |
man tas šķiet interesantāk nekā viss krāsains.
bet es neesmu pilnigi pret krāsām ![]() -------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
mdr7 |
![]()
|
šis ir mans pirmais komikss
samērā primitīvs ![]() "Yukio,Fudziko,Mirio and the Mistery of the Mountain." 01 02 03 04 05 06 This post has been edited by mdr7: Mar 22 2006, 12:41 -------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
mdr7 |
![]()
|
tatad turpinājums...
07 08 09 10 11 12 13 -------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
He he, foršs. Man jau patīk ar snovborda tēmiņu...
![]() ![]() |
mdr7 |
![]()
|
Un tā stāsts turpinās...
14 15 16 17 18 19 20 21 22 to be continued... -------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ļoti labi..tikai ir dažas engliš kļūdas,bet tīri tā neko.
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
mdr7 |
![]()
|
QUOTE(Arts @ Mar 24 2006, 13:01) kādas kļūdas? ![]() -------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
A kaa tas dzheks zinaaja ka to meiteni sauc Shiruka?
-------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
hUng on, kgan vajadzeeja hAng on...
bet ja godiigi bishku ieintrigjeeja, lai gan stoorijs taads pabanaals un kkur jau dzirdeets... kaut vai Tigra2 un co razhojums- arii liidziiba ir. -------------------- |
mdr7 |
![]()
|
shitas ir mans pirmais darbinsh
un sheit es meeginaaju uzziimet sevi ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
taa manga jeb kaa nu vinju saukt baigi labaa
![]() |
mdr7 |
![]()
|
Paldies!
-------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
pilnīgs beztolka komikss, bet vampīrs ir labs!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:56 |