![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Krumons |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 11 Joined: 26-February 05 ![]() |
|
mdr7 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 21-March 06 From: Fantāzijās ![]() |
man šķiet ļoti glīti, tikai gribētos, lai nav tukšas acis-izskatās baisi...
-------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
Krumons |
![]()
|
Nu es jau arii, tikai man acis kaut kaa nesanaak normaali uzziimeet... Ar aciim izstaas veel tizlaak...
|
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Tev klibo sejas proporcija un ari kermenja
![]() Izlasi tach kadu tutorialu pirms sac zimet...nu bet ja tas tavs pirmais meginajums anime zimeshana tad tiri labi bet baigi stils atgadina ta te ka vinju....hmmm.... a vo Erik4xp stilu vai ari jums vinadi klibo proporcijas... ------>sheit tutorials zimeshana<----- |
Krumons |
![]()
|
Nu es jau saku, tas ir tikai vienkaarsh meeginaajums
![]() |
Krumons |
![]()
|
|
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Es tev iesaku tomer palasit un paskatities drawmanga.ru tutorialus zimeshana un tad atkal meginat zimet palidzes saku
![]() |
Krumons |
![]()
|
es neshaubos, bet shities ir ziimeeti labu laiku atpakalj kad pirmo reizi uzzinaaju kas tas vispaar taads ir. Tagad ziimuli vispaar neesu labu briidi rokaa njeemis...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:13 |