![]() |
![]() ![]() |
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
Es nezinu kaa tautai ar to igaunijas braucienu....
bet nu 6dienas Jukatana es tur buushu tur buus arii citi gan jau ka buus go gan buus aigarius ar kaartiim (veelams ar trim kaarshu komplektiem ![]() driikstees mani apsveikt driikstees neapsveikt ![]() taa vai savaadaak tiksimies... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Hmm..... aigarius atkal ar savu hiperintelektuālo kāršu spēli? ..... Im in!!! Kautgan.... es tur tā pat vienmēr esmu
![]() -------------------- |
Shinya |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land ![]() |
Es tur tik pat kaa katrreiz taa pat ar esmu... i es zinu ka arii Kaoru-chan ir 3 kaarshu komplekti, taa kaa ja buus 6...vareebu buut quite fun
![]() -------------------- ![]() ~~~Taion~~~ |
Saki Hanajima |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 67 Joined: 11-July 05 ![]() |
SVARIIGI!!!
zvanīja alt, viņai maz kredīta, JUKATA ŠODIEN IR SLĒGTA!! Viņa lūdza izdomāt, kur šodien satikties un savākt viņu kaut kur, teicās, ka tas esot svarīgi, ir mazliet izmisusi!! tā kā tauta, kas domājās iet uz jukatanu izdomājiet citu vietu un lūdzu ziņojiet alt uz telefonu!! -------------------- Did you know in many ways the flow of electrical ways through our bodies can be compared to the flow of water? Over 60% of the human body is made up of water. In other words, if you were to round up, people are water. Many people fail to realize this considering the body's solid appearance, but nonetheless, on the inside, we are essentially a liquid. Water is continually flowing through us. It streams through our viens, it sustains all parts of our body - the heart, the stomach, the kidneys, the bladder -
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Tikko zvaniija alt un lastguru un ziņoja, ka Jukatana ir atvērusies. Visi uz turieni!
P.S. Neatkarīgi avoti apstiprina, ka tas nav pirmā aprīļa joks. ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(aigarius @ Apr 1 2006, 14:38) Tikko zvaniija alt un lastguru un ziņoja, ka Jukatana ir atvērusies. Visi uz turieni! P.S. Neatkarīgi avoti apstiprina, ka tas nav pirmā aprīļa joks. ![]() iesper jubilaarei no manis ar ;> pats gan laikam shodien nepaarvareeshu slinkumu paarvietot savu greeciigo pakalju uz nesmeekjeejoshu/nealkoholisku vietu ;> |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Bildes ir galerejā. Enjoy. Jukatan fotovēstu specizlaidums - divas neidentificētas meitenes trīs stundu laikā laupa Eliminātora nevainību visos iespējamajos veidos. (skatu ar fotoaparātu novēro aigarius un lastguru. uz maiņam.)
![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
paldies visiem kas ieradaas
![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
darknight |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
Bāc, es jau padomāju, ka jūs visi Meksikā...
![]() -------------------- 6 E Q U J 5
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:09 |