![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
interesanti, Seila, bet mani vienmeer ir kaitinaajis, ka kaads censhas magjiju, burvestiibas un visu shito iedaliit.
![]() ![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
pret raganau skolām man ir skeptiska attieksme, jo man tās saistās ar Cūkkārpu... nu, jā, poters, tāpēc, jau nevaru loģiski spriest! ja jau pastāv raganu skolas, tad bariņš letiņu, kuri iestājušies potera fanuklubā arī ir burvji u.c. pārdabiski jefiņi, jo kaut kur Siguldas apkaimē savos saietos, ar izlozētiem vārdiem, ko tikai viņi un dievas zina, ''laidelējas uz slotām'', ''mācās brūvēt dziras (noderētu tikai prusaku nīdēšanai(arī savs labums))''...u.c dīvainības, bet pārējā laikā viņi ir vidusmēra pusaudži ar 5;6 atzīmēm visos mācību priekšmatos, jo skolā viņi ir reti, jo lec no9. stāva un ''mācās lidot''.
kāpēc šo visu raxtīju, nav ne jausmas...varbūt kāds man ''uzlicis lāstu''?? sigfa(vīrietis, cik es sapratu),gameMaster, neskrūvējieties...Jūs taču varat viens otru noburt!!!! ![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Potera fanklubieši ir burvji?!
![]() Man gan pret Raganu skolām ir pozitīva attieksme. Tajās māca tikai to, kā kontrolēt sauv iekšējo enerģiju un sākotnēji- kā ar šīs enerģijas paslīdzību noturēt monētiņu uz pieres. Visādas biolokācijas, enerģisko lauku un tādas lietas. Man, piem, liekas interesanti. ![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
aight. energjiju 'n stuff. labs/ienesiigs bizness. ;>
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
vienmeer, es atkaartoju, VIENMEER buus iznjeemumi. katraa patiesiibaa ir savi meli un katros melos dalja patiesiibas. nu c'mon - iņ un jaņ (tikai tie bija par labo un ljauno) Katram origjinaalam savi pakaljdarinaajumi un vienmeer kads uz to gribees iedziivoties. Taapeec, iespeejams arii religjija zaudeejusi savu iisto un patieso dvesmu(paaraak sen taa veel bija, lai veel buutu..) un taapeec magjija, mistika, burvestiibas un citas labas lietas tiek uzskatiitas par maanjiem. taa teikt - par nodraaztaam(banaalaam) lietaam nekjer krenkji. vecaa labaa komercializaacija
![]() ![]() manupraat jo nosleepumainaak magjija un saistiitais izpauzhas, jo interesantaak. tehnikas un atklaajumu laikmets un veel ir daudz kas neizskaidrojams. ![]() -------------------- |
Šigeru |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 2-February 06 From: Babīte, Retāk Cēsis, LV Lauki un meži ![]() |
Viss izplatītākais maģijas veids ir pašsuģestija!
Kurš gan no mums var noturēties pie mājas jumta 3 stundas, pacelt autobusa pakaļgalu, vai skriet bez apstājas 20 stundas? Izrādās jebkurš, tikai napieciešama pareizā attieksme - nāves bailes, vai velme kādu glābt, piem. , bērnu vai tā. Šo mēs varam trennēt, kā to dara mūki tibetā. Mēs ar pašsuģestiju varam izārstēt jebkuru slimību, vismaz es tā domēju, un paveikt gandrīz jebko. bet spēja to pielietot jebkurā laikā un vietā, tā gan ir īsta grūtība, tik reta kā maģija. vairāk par tēmu caur PM, vai ja paveiksies ko nopostošu. ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
dzirdēts! amerikā viena pusmūža sieviete, ugunsgrēka laikā, baidoties, ka viņu atlaidīs no darba bankā, ņēma un caur dūmiem iznesa cik tur simtus smago seifu, lai gan ikdienā viņi pat bija grūtības iepirkumu maisiņu uznest pa kāpnēm - skolioze, uu. viss cits.
šitāds izskaidrojums man patīk! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Pakkun |
![]()
|
nu nez vai pashsugjestija buutu saistaama ar magjiju. vnk cilveekam piemiit liels potenciaals gan fiziskajaa, gan garigajaa jomaa. par fizisko apmeeram paskaidrots (tiem, kas naruto redzeejushi) tur kur lee rock ar gaaru ciiniijaas. potenciaals liels, bet risks liidz ar to arii pieaug. par moraalo taapat, smadzenes arii var paarpuuleet(lai gan mees izmantojam maz..). vnk veel neesam gatavi kam vairaak, nespeejam aptvert neaptveramo (vienmeer ir iznjeemumi). cilveeka praats nes milziigu speeku sevii, kas iespeejams kkaa saistiits ar "magjiju". taa teikt - ko nevar celt, to nevar nest. taatad mums shis tas(daudz kas) vispirms jaasaprot un tikai tad speesim to pilniibaa izmantot, nenojuudzoties. kaut vai tie pashi indigo beerni...taisiiju par shiem referaatu, interesanti riktiigi!
![]() ![]() -------------------- |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Juus te runaajaat par energjeetiskajiem vampiiriem...varu pieliimeet veel, ka kaadaa aviiziitee vienreiz lasiiju, ka arii Mona Lisas glezna tiek uzskatiita par energjeetisko vampiiru...ka taa izsuucot energjiju no tiem, kas to apluuko...un sargi esot noveerojushi, ka taa itkaa zaudeejot savu spozhumu tad, ja uz paaris dienaam galereja ir sleegta un neviens to neapmeklee
Tik taa, starp citu... -------------------- Positive black.
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
naakoshais raksts laikam par gigantiskajaam zhurkaam maskavas metro.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Šigeru @ Apr 6 2006, 10:16) Viss izplatītākais maģijas veids ir pašsuģestija! Kurš gan no mums var noturēties pie mājas jumta 3 stundas, pacelt autobusa pakaļgalu, vai skriet bez apstājas 20 stundas? Izrādās jebkurš, tikai napieciešama pareizā attieksme - nāves bailes, vai velme kādu glābt, piem. , bērnu vai tā. Šo mēs varam trennēt, kā to dara mūki tibetā. Mēs ar pašsuģestiju varam izārstēt jebkuru slimību, vismaz es tā domēju, un paveikt gandrīz jebko. bet spēja to pielietot jebkurā laikā un vietā, tā gan ir īsta grūtība, tik reta kā maģija. vairāk par tēmu caur PM, vai ja paveiksies ko nopostošu. ![]() kurš gan to nezin... es wisas sawas slimiibas taa arsteeju un arii pati piesaucu, ja negribaas uz skolu iet... ![]() (protams, sastiepumus un tml jau nesanaak, bet tur darbojas pašārstēšana ar kautkaadu chakru terapiju, es ticu, ka sanaaks un sanaak) -------------------- |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
QUOTE(svekris @ Mar 30 2006, 10:58) come again? izklausās pēc Gandrīz katrā autobusa pieturā pietur autobuss. like wtf? par šo topiku. maģija ir interesanta tikai tad, ja piedalās večuks ar garu bārdu un spicu cepuri. un nevajag ticēt "melnajai" un "baltajai" maģijai. pietiks arī ar pašsuģestiju. un nevajag man šitos "viena tantiņa teica". kamēr es pats ar savām acīm neesmu to redzējis tikmēr tas nav ne graša vērts. nē, zemeslode tomēr ir apaļa. jo es ticu loģiskam zinātnes skaidrojumam. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 00:47 |