![]() |
![]() ![]() |
![]() |
mms61 |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Neko lielāku pagaidām sacerēt nav izdevies.
# "Kāpēc? Kāpēc tu mani neņēmi līdzi mūžības liesmās sadegt? Kāpēc tu pameti mani?'' # # ''Kamēr vien šī roze ziedēs, es mīlēšu tevi...'' tā viņš teica pirms aizbrauca. Bet koman darīt tagad, kad roze ir novītusi? # # ''Kad pirmo reizi savām acīm skatiju tevi, tavus ogļmelnos matus, tavas debesszilās acis un žilbinošo smaidu, es sapratu tu esi tā īstā!" # # '' Dienu pēc dienas, es pavadu savu nožēlojamo dzīvi. Bez mērķiem. Bez sapņiem. Bez cerībām.'' # -------------------- ![]() Kon! |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
QUOTE(mms61 @ Mar 30 2006, 12:03) Neko lielāku pagaidām sacerēt nav izdevies. # ''Kamēr vien šī roze ziedēs, es mīlēšu tevi...'' tā viņš teica pirms aizbrauca. Bet koman darīt tagad, kad roze ir novītusi? # # '' Dienu pēc dienas, es pavadu savu nožēlojamo dzīvi. Bez mērķiem. Bez sapņiem. Bez cerībām.'' # shitie divi man vislabaak patiik! es varu veel piemest savu- "bremzeetiem cilveekiem laiks un telpa ir relatiivi" (ōl raits rezervd) ![]() -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nekas iipashs. Izskataas, ka kaads meegjinaatu kopeet Red Foxy.
~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:20 |