![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Rufucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 30-January 06 From: Tu tāpat nezini kur tas ir :) Rūjiena ![]() |
Man jautājumi
![]() Cik shitai nāvigi smiekligajaj un nesaprotamajai animei ir ep. Ka no tiek 6 ep? Tā ir Final ep? Paskaidrojiet kāda ir animes jega ,doma. Ja shitais posts nekam neder kas arī tā ir tad pēc kāda laika slēdziet to ciet. -------------------- Practise makes perfect :)
aaa un vel hate broken wings. |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Tak AniDB visu var skaidri redzēt, cik ir epizožu: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show...0&do.search.y=0
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Un jeegu/domu sheit nevajag neapspriest. Tad uztaisi topiku TV,OVAs&Movies sadaljaa, kur izstaasti, kas ir FLCL, kas tur labs notika, ko tu par to visu domaa, un tur arii uzsaac diskusiju par sizhetu!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:27 |