![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Storm |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Neliela aptaju par to kadaa veidaa mees veidojam savu art'u...
![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Vislabāk jau laikam ar planšeti un gaismas zīmuli.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Kā kuru darbu.
Daži top tikai kompii, daži tikai ar roku, daži - ar visu kopaa. -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Es zimeju tikai ar roku...
un nereali reti ar peli ,)))) jo neprotu uz PC zimeet xD -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
jepp. es ar tikai ar rocinju (turklaat kreiso
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Es ar tikai ar roku, jo savaadaak neprotu
![]() P.S Man klasesbiedrs ir kursh arii ziimee ar kreiso roku. Diezgan labi un kaartiigi. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es gan ar zīmuli, gan uz datora - kā sanāk.
A vai ta pelei nevar pārslēgt tā, lai viņu var otrā pusē nolikt un ar kreiso roku izmantot? o.o Bet tad jau atkal, es neesmu kreile tā kā nezinu, cik tas ērti vai neērti. XD Tas, cik labi tu zīmē nav atkarīgs no tā, vai tu esi kreilis vai nē. Zīmuļi visi vienādi. |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Piekriitu Kikyou. Es ziimeeju gan taa gan shitaa.
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Apr 18 2006, 16:08) me 2 -------------------- ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Mans visu laiku cerīgi lūkojas uz tableta pusi , bet kamēr nav , tikmēr pārsvarā ar peli .. ir jau grūti , bet cenšo , jā un pa reizei ,kad tieku pie skenera ieskenēju arī tur kau ko ^^
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
ar roku ( ja neskataas uz to, ka nu jau kaadus 3 meeneshus nekas jauns nav tapis :/ ), kaa arii ar peli, bet taa parasti ir tiiraakaa aakstiishanaas (mans avs ziimeets online paintaa ) un neks man nesanaak. Ziimeejumus parasti ieskaneeju
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Parasti jau ar peli (nu vismaz tos, ko lieku otaku)
![]() Bet vispārībā, katru dienu zīmēju ar roku. Par cik, man nav skaneris, šos mākslas darbus otakieši neredz. |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Es tik ar roku zīmēt protu!
![]() Ar manu peli neko normālu uzzīmēt nav iepējams... ![]() -------------------- ![]() Kon! |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
zīmēt..nu ja zīmē, tad zīmē ar zīmuli, a ja tasa rafisko darbu, tad taisa ar planšeti.. *nopērciet man kāds planšeti*
-------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
daa, ka ar roku! atzīst tikai animes un akadēmisko zīmēšanu, ar peli neko taisīt netaisos. par modernu priekš manis!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 07:56 |