![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Vai ad tieshaam neviens neskataas sho???
Es iisti nezinu pat kas tur notiek bet es noskatiijos peedeejo sseriju. Iisumaa: Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Divi sanrgengjelji kas sargaa vienu meiteni.Abi tiek sodiiti. .....Skaista.....Vienam saakta jauna dziive...Otrs,driizaak otra kljuust par engjeli Apraudaajos...Vai tad nevien nava redzeejis kaadu gabalinju no Full Moon????? Dazhas bildes varat apluukot sadaljaa Art/Centreeti/Full Moon Skasta animaacija......Izsakiet savas domas. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
kaapeec - "neskataas". noskatiits vismaz paaris gadus atpakalj.
|
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Nu jaa bet....Vai neveisn nav paarkskatiijis vecaas seerijas???Ne jau visas vecas lietas ir sliktas...Nu tad vismazm pastaastiet kaadas ir jusuu atminjas???
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
paarskatiit vecaas? pa kuru laiku. nav laika noskatiities visu jauno savilkto, kur nu atrast laiku noskatiities veelreiz vecos. un lai gan full moon wa sagashite patikaas savlaik ar gliitu draamu, vienkaarshi atceros, kaa above average shovu, bet not among the best.
P.S. un ja jau aizsaaki topicu, vareeji arii iebaazt bik papildus info par shovu pirmajaa postaa. kaut vai bik izveerstaaku sizheta latvisku paarstaastu, anidb linku utml. |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Arfija @ May 1 2006, 20:41) Vai ad tieshaam neviens neskataas sho??? Es iisti nezinu pat kas tur notiek bet es noskatiijos peedeejo sseriju. Iisumaa: Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Divi sanrgengjelji kas sargaa vienu meiteni.Abi tiek sodiiti. .....Skaista.....Vienam saakta jauna dziive...Otrs,driizaak otra kljuust par engjeli Apraudaajos...Vai tad nevien nava redzeejis kaadu gabalinju no Full Moon????? Dazhas bildes varat apluukot sadaljaa Art/Centreeti/Full Moon Skasta animaacija......Izsakiet savas domas. MMM luudzu nevajag tik atklaati spoilot (tb. atklaat sizheta atrisanaajumu) kas notiek peedeejaas seeriijaas cilveekiem kaa nava redzeejushi un izlasiijushi tavu postu nebuus intresanti skatiities, luudzu iemaacies lietot podzinju spoiler tavaa vietaa to shoreiz izdariiju es, bet nakotnee centies naetkaartot kljuudas ![]() Izlaboju arii topika nosaukumu, jo tas nebija pilns animes nosaukums. Par anime ljoti jauka muzikaala romances anime, sizhets mani kau kaa aizkjeera , laikam galvenokaart pateicoties muuzikai uzskatu, ka Elternal Snow vispaar ir gjeniaala dziesma vinju domaaju dungosiet ilgi peec shova noskatiishanaas. Vispaar shii anime kaadu laiku atpakalj animenfo lapaa atraadaas topa 1 vietaa taakaa skatiities vinju noteikti var, lai gan protams viss atkariigs no auditorijas gan jau Harpy protams nepatiks ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Hmm, es par tādu nemaz nezināju, tik tagad uzraku un likās pat ļoti interesantri. Meitne vismaz apņēmības pilna!
![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
ja skaties FM wo Sagashite, visgardaakaa imho i draamiskaa beigu dalja. savaadaak pirmaa puse liekas standarta mahou shoujo vai kas taads.
|
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Zini, mans iistais niks ir Meroko, Man ir visas seerijas un esmu lasijusi mangu!
Vareetu teikt ka man patiik. -------------------- ![]() Kon! |
jumspaldies |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Banned Posts: 12 Joined: 7-June 06 ![]() |
Ssi anime ir parak miliga.
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
QUOTE(jumspaldies @ Jun 7 2006, 21:45) Man arī tā no sākuma liekas, jo esmu tikusi tikai tālāk par pāris pirmajām sērijām, bet ja jau te saka par beigām, ta jau tāpat citu man patreiz neko negribās skatīties, jo maz laika... ![]() Edit- vnk tā patika 19 sērija! Takuto ir vnk tik... aw... ![]() Riktīgi laba anime, prieks, ka es šobrīd to skatos, lai gan ir pāri trijiem naktī. Ek, nenāk miegs... ![]() This post has been edited by Natsuki: Jun 11 2006, 03:13 -------------------- |
Kaede |
![]()
|
Sorry par dubultpostu, bēt... es beidzot noskatījos anime līdz galam. Un tagad zinu, ka ļoti patīk. Iesaku visiem romantisko anime cienītājiem! Tik skasiti brīži anime attēloti, es vienu nakti pat paliku augšā līdz kkādiem pieciem no rīta, jo gribējās skatīties tālāk. Nu man jau šausmīgi patika! Vnk sugoi!
![]() -------------------- |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu varu teikt, ka tā nekas seriāls, bet nav pie must seen, manuprāt! Jo tur tās dziesmas bija popsīgas un sižets ar tāds šķidrs, bet animācija man ļoti pat gāja pie sirds, nu neko daudz pateikt nevaru,jo neieurbos laikam, bet nu skatāms ir!
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 13:38 |