![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Uchiha Itachi |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 20-April 06 From: Akatsuki headquarters ![]() |
Nu ko uzzimeeju veco labo Prince of Persia no "Prince of persia Warrior Within" Laikam bus gruti noticet bet pasas kastites ar attelu man nav kur nu vel diska tikai pie drauga nedaudz sito paspeleju. Tik forsas speles vaku man gruti aizmirst ![]() Nu ko domajat par so nelielo darbinu ![]() -------------------- ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Not bad... Ir tas princis gan...
Un spēle liekas forša līdz brīdim kad tā izzieta... -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Alexa Lucy Jo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 25 Joined: 30-March 06 ![]() |
man patiik ....... ljoti interesanti, man ljoti patiik Prince of Persia ........ =P
-------------------- Waiting on down for the B-boys
And B-girls waiting, doin' their thing |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ikaa normaali, tikai galva taada kreisa... ja ziimee popww, tad neblamee taas stilu!
![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu ieroči un siksniņas tik siiki izstrādātas, bet seja toč kroplīga! un tā spēle bija galīgi kreisā... man viens draugs spēlēja!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Viss jau būtu labi, tikai tā seja bojā visu skatu. Kaut kāda ne tāda liekas... :/
-------------------- Go and die, please.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Gribu es arī tādu uzzīmēšu?Tikai bez ūsām.Izskatās pēc Blood Rayne ar tiem zobeniem.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Salīdzinoši labs darbs, bet ja tu nozīmeji no Prince of Persia: The Two Thrones tad tacs darbs ir aizgājis salīdzinoši šķībi
-------------------- |
Uchiha Itachi |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 20-April 06 From: Akatsuki headquarters ![]() |
QUOTE(lilion @ May 5 2006, 14:05) Salīdzinoši labs darbs, bet ja tu nozīmeji no Prince of Persia: The Two Thrones tad tacs darbs ir aizgājis salīdzinoši šķībi nea dabuju two thrones kadas 2 nedelas velak neka sito zimeju -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:10 |