![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sad_angel |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 9-March 06 ![]() |
Vienvārd sakot, arī es esmu sākusi kaut ko zīmēt, tomēr, tomēr vēl kā iesācējs.... Tāpēc esmu gatava saņemt dažādus padomiņus zīmēšanā....
Te ir šodienas darbs..... Nezinu cik labs vai slikts, bet vērtēšana ir jūsu ziņā.... Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- |
Alexa Lucy Jo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 25 Joined: 30-March 06 ![]() |
Not bad ...... for the first time ......... labi ...
-------------------- Waiting on down for the B-boys
And B-girls waiting, doin' their thing |
ed_soprano |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 7-June 05 From: Riga ![]() |
nemaz tik slikti nav,..iesaakumam okey..man gan loti nesaprotami..kaa tur ar to kermeni,..vinjsh kaut kaa pazuud..roku ar it ka nemana,..un ziimeejums it kaa apgriezsts.
-------------------- ![]() |
sad_angel |
![]()
|
Njā, zinu, ka diezgan grūti saredzēt ķermeni, bet tā lielākoties ir skenera vaina... Orģinālajā darbā saredzēt var labāk....
-------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Njaa, jociiga gan taa poza un acis nav pietiekami "animeeniigas"(varbuut tas taa nav, bet man tas taa shkjiet)
![]() Bet ja tas ir pirmais darbs... ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Paskatoties uz šo attēlu man sāka rasties spēcīgas sāpes muguras daļā...
![]() Ieteikumi - Mati: Nedabiskāk vairs nevar būt un garums tiem nevienmērīgs, vispirms uzskicē galvu bez matiem (izskatās jocīgi) un pēc tam uzskicē matus virsū. Iedomājies savu eņģeli bez matiem ![]() ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
treninjsh, treninjsh, treninjsh!!!
![]() ![]() -------------------- |
sad_angel |
![]()
|
QUOTE(Erik4xp @ May 5 2006, 20:44) Paskatoties uz šo attēlu man sāka rasties spēcīgas sāpes muguras daļā... ![]() Ieteikumi - Mati: Nedabiskāk vairs nevar būt un garums tiem nevienmērīgs, vispirms uzskicē galvu bez matiem (izskatās jocīgi) un pēc tam uzskicē matus virsū. Iedomājies savu eņģeli bez matiem ![]() ![]() Izlasīju pilnīgi visus komentārus un jāatzīst, ka šis bija vistrāpīgākais...... Cenšos ņemt visu vērā...... Te nu vēlviens, varu apzvērēt, ka uz papīra izskatījās daudz labāk...... Bet varat apskatīt..... Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Iesākumam ir pat ļoti labi! Man pat ļoti ļoti patika pirmais!!!
![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
njaa.. buus jaatziistas, ka no shii darba man tikai patika mati.
![]() |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
rokas, rokas, rokas.... pie rokaam jaapiestraadaa
sad_angel |
![]()
|
Nu, labi, mēģināšu vēlreiz.....
Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu, pēc skata izskatās, ka esi ņēmusi piemēru no WITCH... Zini, tev jāzīmē garākas rokas, un pirksti tievāki un ar locītavām, kā ir cilvēkiem.
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Wo, zinu, kas ev vajadzīgs! Stickmeni!
Tas ir vīrieša ķermenis, mēģini izkopēt un ar zīmuli uzzīmēt pa virsu cilvēku. ![]() vispār tas ir te *Klik* -------------------- |
Kirara |
![]()
|
vienaa citaa vietaa kur ir teikts kaa ziimeet mangas, viss ir smalkaak jaaziimee. es tagad ziimeeshu peec tigras varianta!
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:03 |