![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tierra san |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 34 Joined: 6-May 06 ![]() |
Ko jūs domaajat par viņiem?
![]() kājas gan man abiem zīmējumiem nesanāca. -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
ķermenii ieiet vismaz 6 galvas (150 cm gariem cilveekiem)
tavos taa sķiet ieiet 4-5 galvas, pa maz. Sākumā daudzmaz jaatiek galā ar proporcijām, tad varēs domāt kautko tālāk. sejas,cik redzu, smukinjas, tikai taas nevar īpaši labi saskatīt un būtu vēlams zīmēt uz balta copy papīra ar HB zīmuli un dzēst ar neilona dzēšgumiju(laba firma ir Milan) -------------------- |
Tierra san |
![]()
|
Bija jau ieziimeetas liinijas bet kad skeneeju vinas izdzeesaas
-------------------- ![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu, ja tie ir anime stila cilvēcinji, tad kājas mierīgi 2x garākas vari zīmēt (gandrīz 2x garākas
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Galvas vispār ir 7 augumā..Un viis atkarīgs no galvām..Atrodi proporcijas mērus un ķermeņu formu tutorials un lieto kā ēdienu tikai daudz biežāk.Tad nebūtu problēmu ar kājām un citiem locekļiem.
P.S.Ja nevari atrast ekur saits www.howtodrawmanga.ru -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Bet vispārībā ieiet 7 galvas ar mazu gabaliņu no astotās.. (tā man skolotāja teica..)
Ir jau labi.. ![]() ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
njee, ja meera uz iistiem pieaugušiem cilvēkiem, tad 1,50 m gariem tomēr ir 6 galvas(tie ir tie īsākie cilvēki.(dabā.)
Garām meichām ar garām kājām(vispār kā anime vairākumā ) 7--8 Vīriešiem, 8--9 galvas. Izceļu ''vismaz'', jo tas ir minimums! Īsāki ir pumduri. Atvainojos par offtopicu. -------------------- |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
iegādājies zīmēšanas albumu..
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Tierra san |
![]()
|
Kur var vinu dabuut?
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Emmm... veikalā? Jebkurā kancelejas preču veikalā.. vai grāmatnīcās..
-------------------- |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Kaajas ir tik siicinjas, ka aarpraats!
Meitenei sevishkji izceljas. |
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
iesaku aiziet uz jaanju rozhu graamatniicu... graamata "drawing manga" paliidzees, jo tev ar kjermenja proporcijaam galiigi shvaki iet
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Vienīgais ieteikums no manas puses: droši zīmē garākas un nedaudz resnākas kājas un ievēro locītavas! Arī sejas vari droši zīmēt šaurākas un "spicākas", bet tā man jau patīk, kad cilvēks cenšas! Turpini zīmēt un manīsi, ka prasmes uzlabojas!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 20:07 |