![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Līdz šim esmu izlasījusi datorā 1 un 2 vol. bet nekur envaru atrast trešo
![]() ---Paldies--- |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Te var dabuut liidz 8 vol. , tikai tad buus jaaizmanto kaads ed2k klients [piem. eMule] - Chobits on Anime-Reactor.net Forums
-------------------- |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Precizejums 8vol tikai ir.
|
sakurachan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 15-May 06 ![]() |
-------------------- ![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu var ieiet šajā lapusē http://www.thespectrum.net/manga.shtml#chobits
Tur gan bišku jāpagaida līdz parādās, bet ik pēc 2 nedēļām parādās Chobits ar kaut kādā vēl citā mangā...es no turienes lasīju FB! :DDiezga izdevīgi! -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
sakurachan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 15-May 06 ![]() |
Nu var jaw ar stundām ilgi rakņāties pa šeit minētajiem saitem http://www.anime.lv/forum/topic/?posts_id=248
![]() -------------------- ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Mežonīgs paldies! visas saites izmēģināju un atradu to ko man vajadzēja lielais paldies!
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:29 |