![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lucy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 21-March 06 ![]() |
Man shii filma ljoti patiik... es par domaaju ka winja ir The Best...
Iiss filmas apraksts... Taatad taa : Zemi ir paarnjemis nemiers,valdiba ir spiesta ciiniities ar nemiera ceelaajiem.. Vis speeciigaakie no tiem bija "Lidojosho dunchu nams".. "Lidojoshie dunchi" abzaga bagaatos un ieguuto bagaatiibu atdeva nabagiem.Armijai katru dienu radas arvien lielaaks karaspeeks kursh gribeeja staaties pretiim nemiera ceelaajiem.Tauta saaka atbalstiit "Lidojosho dunchu namu" Peec kaada laika pakliida baumas ka "lidojosho dunchu nama" vadonis ticis nogalinaats!Tagad vinja wietaa ir iecelts cits un nosleepumains vadonis.Valdiba censhas atrast jauno vadoni un nogalinaat to.Lao un Dzjinam imperatora kaeevjiem tika paveelats atrast un nogalinaat jauno vadoni.Lao domaa ka skaistaa dejotaaja Meja ir nogalinaataa "Lidojosho dunchu nama" vadonja meita.Dzjins izliekas par karawiiru un dodas uz cietumu lai glaabtu Meju.Vinsh iemanto Mejas uzticiibu lai taa winju aizved uz "Dunchu namu",bet celjojuma laikaa winjiem uzbruuk daudzi imperatora karawiiri un Dzjins ar Meju iemiilas wiens otraa...Filmas beigaaas Dzjins ciinaas ar Lao par Mejas miilestiibu!!! Luuk kas notiek shiniii filmaa... ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Piekrītu, ka filma ir patiešām lieliska...man ļoti patika dabas skati un tērpi nu whaa XD filmu diezgan nesen rādīja arī pa TV kasti un noskatījos vairākas reizes...nevaru leiliska filma, diezgan skumja. Cīņas skati dod iespaidu, ka japāņu kaujas māksla ir tiešām māksla...iesaku noskatīties
|
Lucy |
![]()
|
njaaa... dabas skati tieshaam bija ljoti skaisti.. man patika un es nesapratu beigaas kad winji ciiniijaas, tie dabas skati bainiijaas itkaa buutu pagaajushi wairaaki gadi!!
![]() -------------------- ![]() |
Shinya |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land ![]() |
Jaa buusim vien klishejiski- laba filma gan
![]() Redzeeju kaadu laicinju atpakalj kad gaaja pa tv, tapeec tik siiki neatceros, bet piemeeram teerpi Mejai bija ljoti skaisti (vismaz tik daudz man nav iepuvusi atminja...) ![]() -------------------- ![]() ~~~Taion~~~ |
Lucy |
![]()
|
Mejai un wisiem paareejiem filmas waronjiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Shinya |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land ![]() |
Pa vasaru radis, ceresim...
Bet tad luudzu ja pa tv kkad driizumaa iet The House of Flying Daggers, luudzu kaads noposteejiet datumu un laiku, jo iespejams ka es nebutu vieniga kas veletos sho filmu redzet, bet nesezu pie tv tik daudz lai maz zinaatu kados laikos kas iet.... ![]() Bet uz datora redzeeta shii filma droshi vien vairs nav tas kaa kino redzeeta, vai kaut vai pa tv ( ieveerojat kaa saruuk ekraanu izmeeri ![]() -------------------- ![]() ~~~Taion~~~ |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
filma tieshaam vnk ideaala.....katram ir veerts to noskatiities.....
strarpcitu vinja jau pa tv ir divreiz raadiita.....arii pirms ilgaaka laika pa tv7... tur arii pa reizei labas filmas iet......nu jaa tur vispaar ik pa reizei var redzeet kaadu no japaanju filmaam.... par sho filmu sakot.....visvairaak tieshi no vizuaalaa man iepatikaas, kaa mainaas noskanja...piemeeram,ka katra vieta atshiraas...katraa savs tonis....un liidz ar to labaaka noskanja......kaa mezjaabija viss zaljganiigs....bet citaas vietaas, katrai savs toniic... ![]() ideal filminja -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Brencs |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 13-August 06 ![]() |
Pilnībā piekrītu - Ļoti labs darbs. Viena no manām mīļākajām filmām.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Like many things, I am nothing.... To be free like the wind. The rest is shadows, the rest is secret. Only peace remains. ![]() ...あの は ぶしど の むきぶつ |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
![]() iesaku Jums ieskatīties : http://otaku.lv/index.php?showtopic=637 a.k.a. tads topic jau ir.. p.s. sorry 'bout spam This post has been edited by Ginta: Aug 23 2006, 20:54 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Lucy |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
īstenībā jau varēja vispirms apskatīties..
![]() bet ko es vispār te runāju.. man diez vai ir tiesības kādam ko aizrādīt.. tā kā 大丈夫です! ak, jā - pati ar' nemaz nēesmu izteikusies - man ar' šī filma tīri labi patika.. vienīgais.. man gan liekas, ka tā ir ķīniešu filma (pretēji tam, kā tika šeit iepriekš aprunāts).. -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Filma ļoti laba un smuka, tikai nedaudz atgādina Gungraveu, jo filmas sākuma daļā un vidus daļā cilvēki krīt kā mušas, tā notika arī gungraveā cik šauj tik krīt
![]() Bet..bet beigu daļā vis ir pavisam savādāk es gan lidojošo dunču namam neatceros personāžu vārdus, bet doma jau nemainās cik reizes domāja, ka meitene ir mirusi??? Daudz un pati pēdējā cīņa arī diezgan ilga un skatītājs nevar sagaidīt kad tad beidzot kāds kritīs pavisam. Bet Gungravā situācija beigu sērijā ir līdzīga tikai meitene jau iepriekš bija mirusi. Proti, kad Harijs sēdēja kopā ja ar Gungrave un viņiem uzbruka cits sindikāts vai SWATS(īsti nezinu) tad Hariju vienreiz nāvējoši ievainoja, tad otreiz... Ar brendonu tieži tas pats. P.S. Nesaku, ka Lidojošie gunči un Gungraves būtu slikti ![]() |
Lucy |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Tiešām lieliska filma, nu jau kā krietnu laiku atpakaļ redzēta pa TV 3 Iespaidi ļoti labi. Patika tēli un sižets, atmosfēra filmā.
![]() -------------------- |
mundios |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 3-May 07 From: Riga ![]() |
Zinu, man ar viņa ļoti patīk
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:28 |