![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fussy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 28-May 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
wow...wooow...WOW Ō.ō
Darbi ir perfekti, tikai samazini otrā darba izmēru ![]() ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Kaa man patiik tas drakoninsh...
![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Ooo, jā perfekti, bet man patīk viss labāk pirmā skicīte, tikai nevaru īsti saprast, kas ir tajā domājams attēlots...
![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
fussy |
![]()
|
tur ir atteelots.lucifers,apokalipses laikaa...apaksheejaa dalja atbild par pazemi jo kaa redzems shii dalja veejoprojaam ierauta melnaa virpulii.otraa dalja ir saakusi cilveeciskoties repektiivi pienjeemusi fizisku viedolu pati augsheejaa dalja,respektiivi nimbs jau ir paargaajusi pozitiivaas izpausmees.
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Sugoi! Izkatas nereali. Bet:
1) tas nav tieši anime 2) Man liekas ka lucifers ir nudists ar sparniem un ragiem (vismaz es to kaut kur lasiju) |
fussy |
![]()
|
luceferu kaa taadu var uztvert ljoti dazhaadi un to ko cilveeki nekad nav redzeejushi to tad es arii atjaujos interpreteet savaa skatiijumaa,jo galu galaa nekur nav teikts ka vinjam ir jaabuut taadam vai shitaadam...tieshi taapeec jau maaksla ir izteiksmes liidzeklis lai vareetu izteikt sajuutu.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Jā, tev ir taisniba... Bet tomer tada izskata viņu nevar devet par "Felen Angel".
![]() |
fussy |
![]()
|
shii ir stilizaacija,jeb kaarteejaa variaacija par teemu. stilizaacija pieljauj daudz dazhaadu atkaapju.
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Kawaii!!! Vislabāk man patīk suņuks un drakons...
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Taa jau labi darbi, bet vai nevareeji pie shiem darbiem likt klaat arii to kraasaino no otra topika? Man taa shkjiet, ka nav veerts taisiit divus topikus.
|
fussy |
![]()
|
vispaar jau tew taisniiba...bet taa interesantaak...xexexe.
![]() |
fussy |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tev tie puukjiishi labi padodas!
|
fussy |
![]()
|
shitais puukjiitis ir tatto skice tagad mieriigi attdusas uz puisha pleca.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:55 |