![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Par šo anime vēl topika nebija? Man liekas, ka kāds, kaut kur, kaut ko par to bija rakstījis.
Labi tad es izveidošu topiku. ![]() Seriāls: AniDB.net OVA: AniDB.net Pasaulei uzbrūk mistiskie "Victims" - milzīgi kosmosa monstri tiek sūtīti iznīcināt planētu Zion un visus tās iedzīvotājus. Ziona vienīgā aizsardzība ir piecas dievietes jutīgas mehas, katra saistīta ar savu pilotu un remontētāju. Tā kā notiek bieža kadru maiņa, Goddess Academy (GOA) apmāca jaunus kandidātus ar apdāvinātām spējām (tā saucamām EX), lai kādu dienu viņi kļūtu par pilotiem. Kandidāts Nr. 88, Zero, tikko ir pievienojies GOA. Un drīz tiks atklāti dziļi, tumši noslēpumi un mistērijas starp Zero, pilotiem & kandidātiem, un Dievieti Ingrid, kamēr Victims jau pastiprina savu uzbrukumu. Mangu uzzīmēja tā pati, kas - DNAngel. ![]() Atmosfēra te arī tāda savdabīga - viegli uzturēta mystery atmosfēra ar labi atainotām cilvēku emocijām. Cik nu tās dziļas mistērijas tika (ne)atklātas... bet dažreiz domā it kā par parāstām lietām, bet viņiem nezināmām, un tad: "Ļoti interesanti"... Visu to kopā patīkami skatīties. Nav kā citās animēs - pirmajā sērijā tiek pie visstiprākās mehas un tagad esi visstiprākais, krutākais un visus ienaidniekus sit nost... - Nē... vienreiz pataustīji un pietiek... Patika čaru dizains, pie mūzikas arī pieradu un patika. Mehas uzzīmēti ar 3D CG. ![]() Viss tas bija ĻOTI interesanti, kad pēkšņi: "KO? KAS? Tā ir PĒDĒJĀ sērija!? ![]() Netiešs, bet nozīmīgs spoilers: Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Dziļi, Tumši noslēpumi un mistērijas tiešām IR... un tā arī paliek. Nesaprotu, kāpēc AniDB tāds zems reitings, bet anime tiešām ļoti interesanta. Es dodu 9/10, pat ja beidzas ar 12. sēriju, jo paliek (nevis kļūst, bet paliek) ļoti interesanti. OVA principā ir seriāla review, bet ir mazliet kaut kas jauns pastāstīts. Kaut kādi random screenshoti, kuri man patika. ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Hikaru: Jun 7 2006, 11:57 |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Evangelion wannabe ar jēlu 3D CGI. Garām.
-------------------- Press any key to continue
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nav ko salīdzināt ar stulbo Evangelion. Tas ir pavisam kaut kas cits.
Evangelion ir Depresy - Jo tālāk sērijas, jo vairāk depresijas atklāj. ![]() Bet Candidate of Goddess ir Mystery - jo tālāk sērijas, jo vairāk mistērijas. ![]() This post has been edited by Hikaru: Jun 7 2006, 11:39 |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Es atceros, kad šo animi skatījos pa mūzikas kanālu VIVA.
![]() Kad pienāca pēdējā sērija, domāju, ka esmu kko palaidusi garām, jo palika tādas mistērijas. Bet kopumā jau vairs daudz ko neatceros, turklāt, neesmu nekāds vācu valodas specs! ![]() -------------------- |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Skatījos arī pa VIVA. Kad neta nebija gaidīju pat atkārtojumus ar nepacietību.
Žēl, ka tā dīvaini beidzās, laikam turpinājums mangā ![]() ![]() 9/10 -------------------- |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Sis anime ir viens no manie milakajiem zel ka nezinu kur varetu novilkt tad varetu skatities cauru dienu. Es dotu visus 10/10 bet tas tikai no manas puses. Tik loti man iepatikas sis anime.
Nolemu iemest ari kadu bildi ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Sword: Jun 9 2006, 11:23 -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Torrent Links For anime:
Brīdinu lai palaistu pirmo linku ir jabūt reģistrētam http://www.boxtorrents.com Candidate for Goddess TV Šitas ir open links uz mininovu nevaig reģistrāciju. Candidate for Goddess OVA [Solar] Jābūt reģistrētam Boxtorrentos. Candidate for Goddess OST -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Hikaru |
![]()
|
Es esmu vilcis no http://lime-anime.com/torrent.html
Vienīgos DVD-ripus, kuri ir ar 640x480 loga izmēru. Bet kvalitāte arī nav tik laba, kādu gribētos. This post has been edited by Hikaru: Jun 9 2006, 15:02 |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Manā postā ir links uz Baka-Anime DVD ripu stāsta, ka šamiem sanācis vislabāk nosubot qual. un txt ziņā.
Personīgi neiešu lemt un spriest ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 14:06 |