![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nu taatad ir paraadijies Samurai Champloo taads pasaakums un cik papeetiiju paaraleeli tam arii ir iznaacis liidziiga zhanra tikai ar vairaak futuuristiskaam noslieceem Samurai 7 arii sham ir jau 2 epizodes iznaakushas ....
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
kaarleens |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
kaadas atsauksmes kaads ir redzeejis ir veerts vilkt
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
skabais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 76 Joined: 27-April 04 From: Dānija -> Aarhus ![]() |
noteikti, ka ir - pec pirmas ep noskatisanas, gabals atgadinaja/asociejas ar Last Exile
pirmaja momenta - skatoties intro - gribeju momenta izdzest - ipasi neesmu tada stila anime cienitajs, kuru sajusmina skati, ka dzeks ar zobenu parskel kautkadu super-mega-kreiseri ![]() bet nu vismaz pirmaja epizode tadas galejibas neparadas - vispar izskatas pec kvalitativa - daudzsolosa gabala (kehem, kehem... ipasi gan negribu sacereties, atceroties cik atri noplaka sajusma pec 1as GANTZ epizodes) -------------------- God! Please, give me the detachment to accept those things I cannot alter, the courage to alter those things which I can alter, and the wisdom to distinguish the ones from the others. Amen.
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Es ar pagaidaam esmu vien 1 ep. noskatiijies. Vilksju vien intereses peec, respektiivi, kaa Kurosavas 7 samuraji tiks apspeeleeti anime. Daudzi teeli, dialogi un notikumi ir panjemti 1:1 no filmas, kas varbuut nav tik slikti, ja vien tas viss beigaas nerezulteesies nebaudaamaa futuuristiskaa marasmaa. Pagaidaam sjis projekts mani ir saintrigeejis.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ir jaapiekriit, 1x palaizhot iisti nesapratu kas ir kur, un kas ir kas. Kautkaadi Roboti kautkas lido notiek, nospriedu ka buus Gundam stilaa. A peec tam viss izveertaas tiiri patiikami. Vieniigi interesanti, kad iznaaks naakamaa seerija .....
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Var buut arii ieposteejat kadas bildiites par to ko runaajat, savaadaak gruuti dazreiz saprast.
|
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Pirmaas 2 episodes esmu noskatiijies un droshi vien turpinaashu skatiities... Animaacija jau nebija slikta, vieniigi man riebj tas laukju dialekts (jeb Lunaaro fanu tulkojums).
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
skabais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 76 Joined: 27-April 04 From: Dānija -> Aarhus ![]() |
te bus dazi bilzi
attachmenta lielakas versijas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Attached File(s) ![]() -------------------- God! Please, give me the detachment to accept those things I cannot alter, the courage to alter those things which I can alter, and the wisdom to distinguish the ones from the others. Amen.
|
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Kas ar shito notiek? Neesmu redzeejis nevienu jaunu torrentu/seeriju. Pagaajis jau, manupraat, pietiekami daudz laika, lai buutu izlaista jauna seerija. Vai vinu mosh izlaizh 1reiz meenesii?
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Spectre |
![]()
|
Njaaa ar jaunun seerijas izlaishanu kautkas nav riktiigi sen jau ka dereeja .... ehhh
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu, tagad ir veselas 4 seerijas iznaakushas.
man personiigi patiik kaa vinji ir ir 3d grafiku salikushi kopaa ar anime. |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Nekaadi torrenti ..., bet [B]DC++[B]
Re laba adrese (hub) latvian anime faniem mangabase.no-ip.info:3412 ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
aj taksh dc ++ sux torrenti forewer
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
dc++ nesux, bet torrenti viennoziimiigi labaaki
![]() no p2p seerijas, rev connect ir vislabaaki-aatraakais. populaarus failus (kachaaju passion of the christ) novilku vienas stundas laikaa (700 mb), varbuut aatraak. kachaaju no kaadiem ~20 cilveekiem. peec 10 min bus 4. epizode ![]() |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Lab jau lab
![]() Iesakiet man LABAS un ATRAS torrent lapas, vieniigi zinu www.suprnova.org ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 13:44 |