![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lAAcis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 18-October 05 ![]() |
''Lāčplēsis'' ir Latvijas eposs un taatad viskrutaakais sižetss nākošaajai Ledusskapja sāgai.
Ideja - Tigra,Kikyou Oriģinalitāte - Kikyou Uuberkrutums - Tigra Sexīgums - Tigra (tie pēdējie divi pierakstīti, lai es justos svarīgāka ![]() Oriģinālais autors - Andrejs Pumpurs Zīmētāji: ES KIKYOU SUSHI AYUMI (Es protams nevienam nejautāju vai piekrīt, jo es tacu esmu TIK svarīga un nozīmīga, ka man nedrīkst atteikt - tjipa Dievs (ahh, kaa es zaimoju)) Pirmā nedēļa paredzēta charu izstrādāšanai. Pāšlaik ir skaidrs, ka: Kabacis - nigers, melnais bruņinieks Lāčplēsis - Tomāts Kāmīšu armija - vāci (traka tauta). Plūme - spīdola Gurķis - Vaidelotis Laimdota - brokastu majonēze Daugava - Musarņiks Raganu kalns - mikroviļņu krāsns Latvija - ledusskapis Pērkons - sviesta nazis Berta - supermens - viņa slepenā identitāte ir sētnieks Velns - burkāns Bīskaps - Gurķis Burtnieks - paprika Latvju tauta - olas(es esmu tā smukā ar rozā jaciņu, Kikyou taa seksiigā ar peldkostīmu, Ayumi ar krutajiem oranžajiem matiem, Sushi - taa ola, kas eed sushi) Sviests - Laima Biezpiens - lauma Siers - dēkla jogurts - likteņtēvs kefīrs - līgo pārējie dievi - rāceņi un redīsi jūra - izlietne u.c - vēlāk iepostošu pārējos čarus Es aizmirsu savu paroli taapeec, tagad es postoju no šejines - Es ir TIGRA This post has been edited by lAAcis: Jul 13 2006, 19:45 -------------------- ES esmu Tigra, šis ir profils, kad es aizmirstu savu paroli... vai arii vnk gribu buut laacis... :D
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lmao, ta beidzot.
![]() Sorry, es aizmirsu par to PM ko tu man toreiz sūtīji, tāpēc... Bet booooy, ja šitais izdosies tad būs reāl labais. Virtuves Sāgas forever! Āa un tiem, kam aizmirsies kas kā tur notika... spiest šeit. This post has been edited by Kikyou: Jun 15 2006, 15:47 |
lAAcis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 18-October 05 ![]() |
![]() pirmaa maaksla(tikko cepta) (cepiet tikpat ātri, lai aatraak varam saakt) -------------------- ES esmu Tigra, šis ir profils, kad es aizmirstu savu paroli... vai arii vnk gribu buut laacis... :D
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
...
(kas tas pa pankuuku, ka nevar izdzeest postu) netiishaam vienu uztaisiiju un tagat tas man kaa spams te meetaasies) This post has been edited by Tigra2: Jun 15 2006, 18:10 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Es zinu! Man tā poga arī pietrūkst! >< |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Cik gruuti atcereeties katru to charu.. x_x
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
ev riktiigi laba ideja.
![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
OMG...
Pec tam varesiet ari SW un LOTR uszimet!!! |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Ohohohohooo nu gan būs stāstiņš... Kad izlasīju lāčplēsi bija tikai viena doma - baigi atgādina dragonballz it īpaši kur pūta mežus nost un gāza milžus.
Tas tomāts varētu būt blonds ![]() Man ar to delete pogu nav nekādu problēmu... ![]() This post has been edited by Erik4xp: Jun 15 2006, 21:19 -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Kikyou |
![]()
|
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
omfg cik Laba Ideja! gjeniaali,nevaru vien sagaidiit,kad saaksies darbiiba. ^^
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
vēl var brokoli, dilli, spinātu puķkāpostu utt pievienot....
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
QUOTE(lAAcis @ Jun 15 2006, 12:53) man tas gurkjis tajaa bikini patiik!!!sexy! ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hahaha
![]() ![]() Un labie tēli, protams!! ![]() man patīk.. a kas, tas būs tāds kā komikss, vai? -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Aha komikss. :) Ķip tā kā paint komikss,bet izņemot tas, ka zīmēt var pofigkur.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:54 |