![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Apofiss |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-June 06 ![]() |
Mazas un sliktas kvalitātes bildes restaurācija.. principā pilnība no 0 veikts darbs.
Izmantots cs2 krāsošanai (dry brush option/logitech mouse... **** tabletam jūtīgums tāds nevisai ![]() Labākam/sulīgākasm skatam pievienoju asaras un pielaboju acis (tādas tās varētu būt tieši pirms vincets ieiet haosa režīmā XD) ..pārējais (bg, dūmi...etc) ir custom painting ^^ ![]() Orģināls ir šausmīgi liels >< ...te nedaudz no acu detaļām > ![]() Veltījums Vincent Valentine cienītājiem ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Labs... Cik daudz laiks aizgāja?
Es esmu agrāk mēģinājusi kautko no nulles pārzīmēt, bet pēc īsa laiciņa sametās slinkums, daudz laiks aiziet. ^^ Es vēljoprojām atceros (Un kā gan to var aizmirst! Vincents rullz!) to orģinālu, pēc kura tu zīmēji. Labi sanācis! ^^ This post has been edited by Kikyou: Jun 16 2006, 16:20 |
Apofiss |
![]()
|
QUOTE(Kikyou @ Jun 16 2006, 15:16) Labs... Cik daudz laiks aizgāja? Es esmu agrāk mēģinājusi kautko no nulles pārzīmēt, bet pēc īsa laiciņa sametās slinkums, daudz laiks aiziet. ^^ Es vēljoprojām atceros (Un kā gan to var aizmirst! Vincents rullz!) to orģinālu, pēc kura tu zīmēji. Labi sanācis! ^^ Thankies ^^ Um.. kautkādas 2 dienas kopumā.. pēc pāris stundām piemetās slinkums ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Oho! Ohohohoho!!! Teicami!!!
Pat nav par ko kritizet!!! |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Apofiss |
![]()
|
hehe paldiesaa! ^^ ..njā asarām noderētu lielāks kontrasts <.< ..laba kritika ir ļoti welcome
![]() um.. padomā vēl ir/bij pārmālēt Cloud (krada' < kā jap saka lol) un Tifa ^^ |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Neesmu nekaads profs bet pameegjini tai asaraij pievienot nedaudz zilu...
![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Zilu - nekādā gadījumā. Tā izskatīsies pēc notecējušas skropstu tušas. o.ō
Vaina tai asarai man liekās ir tā, ka tur, kur tā asara jau ir notecējusi vajadzētu būt tikai atspīdumam... Ehh kā lai paskaidro... Asarai forma ir tikai tur, kur ir pats piliens. Un tai sliedei, pa kuru asara tecēja jāizskatās plakanai... Ja nemaldos. |
Apofiss |
![]()
|
Um.. atspīdums, to laikam vajadzētu nedaudz oranžu (ņemot vērā debesiiss) <.< ...un uhmm vai tad viņš nelieto skr tušu? lol XD
Tā asara, tā tikai uzsāk savu ceļu/tecējumu.. ![]() *group hug* ![]() Uh.. pie skropstām tur man ar ir noslinkots, bet to jau laikam pamanījāaat XD |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Cerams tu Cloud un Tifa ar uzmālēsi drīzumāaaa...
![]() Man šitais tips nepārāk... ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ja... ar nepacietibu gaidu citus darbus!!!
P.S. Vincents 4evar! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:10 |