Gokusen, tāds kruts seriāls! |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
Gokusen, tāds kruts seriāls! |
Roze |
Feb 16 2004, 15:22
|
Hakushaku Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 |
Aired in January 2004 One Spring, the Shirogane High school appoints a new teacher, Yamaguchi Kumiko. With her lame clothing and her glasses, she seems to be not the cleverest teacher there is, and of all classes, she has to be assigned to the students of class 2-4, famous for their rampancy and always causing nothing than trouble. She however is discountenanced by nothing that happens - because she derivates from the head of a Yakuza family, the Ôedos, where even a crying child keeps silent! She hides her heritage and her father's profession in order to get her long aspired job as a teacher, but since she was a little child she soaked in the sprit of dignity, always keeping silent. With her sense for justice and extraordinary strength, she solves every problem in school with muscle power! Yamaguchi Kumiko's nickname becomes Yankumi. From now on, she saves the weak and breaks the strong and starts to forget her mildness while teaching! |
Rune |
Feb 16 2004, 15:35
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. |
shitais ir meesls - slikta animaacija un galvenais ka G.T.O. pakaldarinaajums!!! nesaprotu kaapeec cilveekiem kas taads vispaar patiik , es piemeeram vien deel animaacijas shito neskatos!!
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Roze |
Feb 16 2004, 15:41
|
Hakushaku Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 |
O danke par komentaaru..
Briidii kad taas animes naak laukaa kaa no fabrikas ir jaasaak piedomaat ko ir veerts skatiities ko ne. GTO pakaljdarinaajums teoreetiski gan nebuutu pats sliktaakais, bet ja animacija ir slikta (pats neesmu paspeejis veel paskatiities) tad ir chaabiigi.. |
kaarleens |
Feb 28 2004, 00:32
|
||
Hentai Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava |
baac nesauc pa meeslu ko tu neesi redzeejis animaacija varbuut nav tik laba kaa videeji jaunajos seriaalos bet saturs rulz tas nekas ka tas varbuut ir GTO sievieshu dzimtee, bet ir lielas atshkjiriibas tas ka galvanaa varone ir jakudza un veel skolotaaja seriaalam piedod intresantumu un komiskumu taapeec nevajag te meeslus piemineet man GTO pashlaik ir miiljaakais anime seriaals un visi paareejie seriaali kas man vinju atgaadina ar ljoti patiik shpikoshana nav nekas slikts ja taa izdodas un Gokusen tas ir izdevies lai nu kaa noskatiijos visas pagaidaam man 6 ep peec kaartas ar lielu intresi taapeec es visiem silti iesaku vilkt shito seriaalu cerams ar nakoshaam seerijaam vinsh nepazaudees savu intresantumu -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
|
||
Rune |
Feb 28 2004, 01:12
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. |
kursh teica ka neesmu redzeejis? redzeejis esmu vismaz pirmo seeriju un man likaas ka viss taapat kaa GTO + veel slikta animaacija. man vienkarshi nepatiik ka shitaa izkeemo GTO I mean pirmaas seerijas saturs bija ja ne tieshi taads pats , tad vismaz liidziigs
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
n00b |
Mar 1 2004, 05:16
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 15-February 04 |
kaarleen nevajag jau tik shausmiigi. Katrs cilveeks var izteikt savas domas un tas nau aizliegts un tev ir arii nav aizliegts pilniigi ignoreet ko cic saka
piemeeram man taa pat kaa karlim ljoti patika Gokusen, animacija ar nav tik slikta vienkaarshi cits ziimeeshanas stils un tas arii ir viss, man piem z to animaaciju taa man galvenais ir tas lai saturs anime ir laps lai ir ko skatiities lai tas ir interesanti, a ja ir interesants tad arii nemaz nepamani ka ir cic ziimeeshanas veids vai kas tamliidzigs |
AlexMak |
Mar 1 2004, 10:43
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-February 04 From: Ventspils |
Vai patiesham jus anime skatitaji vel neesat pamanijushi, ka ir pilns ar lidzigiem serialiem, bet tikai lidzigiem uz pirmo skatienu. Gandriz puse no LOVE story serialiem ir kads puisis, kura iemilas visas meitenes. Katra serialaa ir ikdienishkja dzive un nobeiguma kulminacija ar atrisinajumu. Bet katram serialam ir kaut kas tads, ko katrs cilveks atrod sev individuali. Tapec manuprat anime drikst vertet tikai gluzhi personigi prieksh sevis.
-------------------- Don`t hate the player, hate the game!
|
kaarleens |
Mar 1 2004, 12:11
|
||
piekriitu tam sory es vareetu teikt streebu karstu ieprieksheejaa postaa nu ljoti man iepatikaas shis seriaals he he te nav 1 djeks un daudz samiileejushaas beibes te ir savaadaaks te reaali seriaalaa ir 1 beibe nu ir veel dazhi sekondaarie personaazhi bet tie massvariigi paareejie visi chomaki =) -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
|
||
Seto |
Mar 16 2004, 15:39
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga |
nu nezinu neesmu veel redzeejis - taaka esmu veel mazs un melns shai lietaa -tad mans feivorite ir Inujasha ko pa RTL2 noskatiijos -pirms jaunaagada gaaja ap pus 6 vakaraa kartru dienu -man patika -interesants - un mazliet beernisskkiigs , bet saistosshs...
-------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
Winry |
Jun 18 2006, 17:16
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 |
Info par animi ir anidb, protams(slinkums likt linku)! Man ļoti patīk, es esmu pie 10 sērijas un nespēju beigt fanot....seriālam savs domu grauds un sav nopietnā puse, bet pārsvarā skatāms ir, es dodu 9/10!Manā skatījumā ļoti laba animācija!
Kādas jūsu domas, kā patīk utt!?? Ja tāds topics jau ir, tad Gomen, neredzeeju! This post has been edited by Winry: Jun 18 2006, 17:21 -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
kaarleens |
Jun 18 2006, 17:30
|
topiks jau eksisteeja, taapeec pievienoju Winry tavu postu vecajam. Btw Gokusen ir ljoti labs Live Actions Jankumi tur mega seksiiga, teikshu 10x labaaka kaa animee.
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
|
Winry |
Jun 18 2006, 17:32
|
Gomen, bez brillēm slikti redzu, nesmu aciiga! :)Pilnīgi piekrītu seriāls ir kruts!
Vai kāds manvarētu palīdzēt: kur var nokačāt seriālu izņemot DC++ un arlabuātrumu, nu nekur nevaru atrast, please help! This post has been edited by Winry: Jun 18 2006, 18:52 -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Spectre |
Jun 19 2006, 09:26
|
Hentai Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK |
Ieksh www.mininova.org atradu Live action pirmo un otro sezonu.
un ieksh www.boxtorrents.com ir arii Series full - bet tur jabūt reģistrētam, lai tiktu klāt mantai. proti var lietot arī isohunt or piratebay.net - mosh tur var atrast. -------------------- SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Winry |
Jun 19 2006, 09:59
|
O arigato!Pat ļoti noderēs, bet tas live action ir pilnīgi garām paskatījos un sapratu, ka nav priekš manis!
-------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:36 |