![]() |
![]() ![]() |
![]() |
doomed-Angel |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
Mani super krutie nereaalie darbi buus sheit, no saakuma man visi buus ziimeeti uz paint, bet naakam meenes iegaadaashos skeneri un vareesiet redzeet ar roku ziimeetos darbus.
![]() Nu taa tagad paskatisimiis kas shajaa darbaa ir labs vai sligts peec kaada laika ielikshu vel kaadus ![]() Luudzu komentaarus ![]() P.S. uz painta nau viegli zimeet! -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
![]() Sākumam pat ļoti labi. Tā tik turpināt!!! ![]() Viņai gan trūkst dažas ēnas, bet ir labs. Gaidu nākamos. This post has been edited by Sushi: Jul 3 2006, 15:08 -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Kas tas iisti ir domaats?
Sieviete vai viirietis? Nu jaa, bet pavisam labs darbs un paintaa jau taa gruuti ziimeet. Edit: oops, nepamaniiju Sushi postu. Tagad viss laikam buutu skaidrs. This post has been edited by Kirara: Jul 3 2006, 14:00 |
doomed-Angel |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
Nu tjipa taa ir vinja, laigan tagad es paskatijos gruuti saprast, naakam reiz jaaziimee ar kruutiim tad kluudities nevar ka taa ir vinja
![]() -------------------- ![]() |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Tā ir meitene vai puisis
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tas, man škiet, ir meitene jo viņai ir skropstas!
Pirmajam darbam - labi! |
sakurachan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 15-May 06 ![]() |
Man skjiet ka ir ok...
Tikai saakumaa skjita ka vinjai ir baardinja...(nu man aizvien veel taa drusku skjiet, bet taa laikam tomeer ir eena...) ![]() -------------------- ![]() |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
NU ja godiigi peec pirmaa acu uzmetiena man likaas ka tas ir puisis un pie tam veel istaas peec GEJA... es nezinu kapeec bet kkas piedeva taadu efektu
![]() This post has been edited by Taison: Jul 3 2006, 20:31 |
doomed-Angel |
![]()
|
skaidrs...
![]() Tagad seit notiek slavena ciinja Cuukmens VS Golu from dbz ![]() Pats zinu ka goku poza nesanaaca taada kaadu vajadzeetu un vinja galva izskataas diivaina, nesanaaca kaa gribeeju jo nebija iistais ziimeeshanas gariigais ![]() -------------------- ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
pirmais darbs ir diezgan labs, jo ar paint ir vnk grūti zīmēt...
otrais...ideja laba... |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Cuukmens ir specigs! Goku nav šansu!
|
doomed-Angel |
![]() ![]()
|
pikriitu cuukmens ir viss stipraakais visaa izplatijumaa!!!
-------------------- ![]() |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Interesants darbs
![]() Goku apgjeerbs labs sanaacis. Bet poazas, lai kaa veel to nodeevee, izskataas stiivas... [mans viedoklis...] un Goku galva ir par mazu... arii ar proporcijaam nav kkas... [rokas izskataas par garu] |
doomed-Angel |
![]()
|
Te man ir velviens goku ziimeejums. iipasi labi nau nobildeets ar digitaalo.
Aste izskataas peec resna ciisinja! ![]() -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
Vajag stradat pir sejas un plecam. Un kas tas tads viņam no aizmugures karajas?
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:08 |