![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
ĒĒĒĒĒS PIEVIENOŠOS!
![]() ![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
prieks, ka pievienosies
![]() par taalaako gaitu iisti nezinu, jo man buus darbinjsh un diez vai es vareeshu pievienoties. tas jaasarunaa siikaak ar karameli. ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
yay
![]() ![]() Seansa sākums 12:00 ja ejam uz šo seansu tas beidzas 13:40 Izdevumi - ceļš, popkorns + vēl pēc filmas ejam uz restorānu ''Samurajs'' ēst suši. Tie, kas taisās būt ieposto te. This post has been edited by Karamele: Jul 3 2006, 20:34 |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Ok. Pievienojos. Butu jauki aiziet uz kīno.
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Kazuki |
![]()
|
o forshi! xD
taatad tie kuri pagaidaam ir pieteikushies ir: Karamele Sushi Seven of zero un es ar savu mazo maasiicu mozhka buus: fussy Tigra2 This post has been edited by Kazuki: Jul 10 2006, 16:18 |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
woot, būs jāaizvelk arī sava māsa uz šito pasācienu ^^
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nani? Visi ņem radiniekus?
![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
nu iisteniibaa jau tikai es njemu liidz savu radinieci.
![]() ![]() |
Karamele |
![]()
|
bet lūdzu, pirms vedam draugus un radus, kas nezin, kas ir anime un manga, apgaismojiet viņus.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
cik gruuta izveele: iepaziities ar amerikāņiem+eest zemenes+kjirshi vai iet uz kino+eest sushi+popkorns....omg cik gruuti.
zemenes gan jau neaizmuks... es pievienojos!!!! caunt me in!(es laikam shoreiz eediishu jauna veida sushi ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mmm, kids, 13. jūlijā sāk rādīt Pirātus.. Ceru, ka jums paveiksies un nebūs rindas. ^^
-------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
njaa... es uz piraatiem jau paspeeju biljetes netaa iepirkt ^^ uz seansu 21.30 ieshu ar dazhiem citiem otakieshiem. dziives pieredze saka ka jaapeerk biljetes ieprieksh... un jo agraak, jo labaak ^^
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(+Hachi+ @ Jul 6 2006, 23:14) Dzirdi, ja viņas ietu uz pirātiem, tad es pat pievienotos XD Mmmm.. sushi... Jautājums - Ar cik lielām izmaksām tajā ''Samurajā'' būtu jāreiķinās? Maybe arī es varētu pievienoties... Edit - Moš ejam visi kopā (arī lastguru ar savu grupiņu) uz pirātiem?? This post has been edited by Ayumi: Jul 6 2006, 22:20 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
un cikos juus taisaties iet?
(adreseets ayumi, lastguru vai kaadam citam no tiem, kas iet uz piraatiem) -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:28 |