![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Apofiss |
![]() ![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-June 06 ![]() |
Šeit cik nu bieži varēšu ielikšu dažnedažāds anime skices... nedaudz ar parasti piekrāsoju, lai būtu baudāmāks jūsu acīm
![]() "Sigh" ![]() Rupja skice ar ātru pārkrāsojumu (pat bez slāņiem šoreizzzz XD) This post has been edited by Apofiss: Jul 7 2006, 12:30 |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
wow, man patīk...tiktiešām nav ko teikt vnk skaisti, turpini zīmēt šādā stilā.
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
taa "rupjaa skice" starp citu ljoti labi izskataas, sader ar fonu. manupraat tikpat laba kaa gatavs ziimeejums. no shitaa labs wallpeipers sanaak
![]() -------------------- |
Apofiss |
![]() ![]()
|
Thankies Karamele! ^^ /paildinājums sekos drīz!/
@Pakkun, aw umm.. varbūt pat tapeti tiešām varētu kautkā salipināt no šī <.< (ideja vispār saistās ar Elfen Lied II vīziju..) This post has been edited by Apofiss: Jul 7 2006, 12:45 |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nja, ja taa ir tikai rupja skice, tad gribeetos redzeet kaadu gatavu darbu 8)
|
ayame |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 20-April 06 From: Latvija ![]() |
wouch.. vnk dieviigi...
Un ja tu vēl saki ka tā ir tikai skice, tad vispār cepuri nost! ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Ou...Rupja iespējams, ka tā skice ir, bet vienalga, viņa ir daudz labāka par daudziem citiem darbiem kurus esmu redzējusi. Viņa ir vienkārši fantastiski laba. Labprāt redzētu vēl kādu tāda veida darbu
![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Smuka skice. Gan jau kāds atradīs par ko piesieties, bet man nav par ko. ^^
|
Apofiss |
![]() ![]()
|
Aw *ienirst jaukos komentāros*! ^^
Ešmu tikai anime apgūšanas stadījā >< ...ta ka 2 nedēļu laikā ar ko labāku varētu ielikt ![]() ![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tiešām.. ir riktīgi smuki! Šitā meitene tev riktīgi labi sanākusi! Ar raksturiņu..
Un, jā. Ļoti piestāv pie fona! ![]() Me likes likes likes soooo much! -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
labums
![]() -------------------- ![]() |
Apofiss |
![]()
|
|
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Tā nekas. Ja nebūtu krāsaina varetu, kaut kam piesieties, bet tā krāsas noretušē visas nepilnības un toņu gamma ar nav slikti salikta kopā.
Visā kopumā gan šis manā uztverē nav tik jauks kā pirmais. Bet man ļoti patīk šīs meitenes acis. -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
pirmajā dabā man tik tiešām kaut kas asiocējās ar Elfen Lied, otrais darbs - mani fascinē te mati un acis, ļoati labi uzzīmēts. labrāt redzētu vēl kaut ko.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:58 |