![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Atvainojos par atkārtotu ielīšanu šai topikā, lai arī tam ar mani nav nekāda īpašā sakara. Vēlos izteikt savas domas par offtopic jautājumu( tas ir slēgt/ neslēgt)
Es domāju, ka Offtopics ir vajadzīgs, jo tas ļauj iepazīt otaku.lv biedrus arī no citiem aspektiem, ne tikai no tā cik ļoti viņi ir krituši uz anime. Piemēram, tieši šādos Spama topikos var atklāt, kas cilvēkam iekšā. Tajos vari uzzināt kautko jaunu par cilvēku, vari sākt dievināt, vari sākt nīst. Vari radikāli mainīt savas domas par kādu, dažreiz uz labo pusi dažreiz uz slikto. Offtpics visā forumā ir viens no vissinteresantākajiem subforumiem, tieši tāpēc, ka tas ir dzīvs. Un vai tas vien nav iemesls, lai to atstātu. Es ar visām četrām esmu pret garlaicību, tātad pret offtopic slēgšanu. Pilnīgi iespējams, ka fleims un visi dusmīgi posti nav vēlami un ir pretrunaa ar ''this land is made of love and peace'' , bet tikuntā, bez tiem otaku, nebūtu tas otaku, kuru tik daudzi no mums te mīl. Prātā iešāvās kādas vecas atmiņas par Globālās sasilšanas topicu, ak jā, cik ļoti man tas patika, es tik daudz ko jaunu uzzināju, vēl tagad esmu saglabājusi atmiņā dažus postus no taa topica postiem un domāju: pat tad, ja es biju galīgs dunduks, un sabojāju visu iespaidu par sevi, es priecājos, ka to te iepostoju. Ak jā, pēdējais teikums: EDG es tevi dievinu! ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Spams - lai paliek. Flame - kategoriski pret. Protests... Lielaakaa dalja postu shajaa topikaa ir negatiivas attieksmes bezfleimiska izteikshana, kurai ir tieksme vienkaarshi atkaartoties. Ideaali katrs pateiktu savas domas un viss, bet sheit cilveeki savu attieksmi atkaarto, precizee un par visu varu grib atbildeet negatiivismam, kas izteikts pret vinju, vinja komuunaam, uzskatiem u.t.t. Kopumaa veidojas taads druums noskanjojums, kas ne paaraak daudziem patiik. Ko es gribu pateikt ir - protests ir ok, bet sapraatiigos daudzumos.
P.S. Offtopic neviens neizniicinaas. Roze nav barbars. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:59 |