![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Es te Bradaaju pa Berliini, un mekleeju kur lai mangu nopeer, taa kaa noteikti zinu ka vinjas te ir. Un nonaacu pie viedokla ka nezinu iisti kur vinjas mekleejamas. Luuk taa.. izstaigaajaam paris graamatu veikalu.. nav... nee, iisteniiba, vienaa bia kaadas 8 graamatinjas, no kzraam man likaas interesanta 1, ko es arii pakeeeru, bet taa.. nevienaa graamatniicaa vinju nav.
varbuut jums ir kaadas special vietas kur to var dabuut, neu neskaitot internetu.. -------------------- ![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Hali-halo, Yumiit!!!!!!!!!!!
![]() Veel kas- Hamburgaa vairaak mangas nekaa Berliinee!!!!!! ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Nu, es nezinu vai tas kā palīdzēs, bet Diseldorfā, Immermana ielā (wow, nu gan es te rakstu) ir kāds grāmatu veikals, kurā ir 15 plaukti pilni ar mangām, art books, visādām kartiņām utt. Tikai tur viss ir sasodīti dārgs...
![]() Ko tik var uzzināt čupojoties ar vāciešiem... ![]() -------------------- Go and die, please.
|
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Yo ppl!!! Ziniet kaa peec neraxtu... JO ESMU DAANIJAA!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ok visiem ataa atbraukshu uz Riigu gan jau kaadam nopaardoshu! ![]() -------------------- ![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Ak jaa gandriiz aizmirsu, riit braucu uz Vaaciju!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
Un veel, svariiga infa - TUULKOTAAS MANGAS IR LEETAAKAS!!! Vismaz Daanijaa taa ir!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:16 |