![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
peedeejais ziimeejums atkaartojas lai labaak vareetu saprast kas tur ir... This post has been edited by Arfija: Jul 23 2006, 18:01 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Nezinu kapec bet pedejais man patik visvairak. Ta turpinat.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
man visvairāk patiik tā skrienoshaa catgirl. Izskataas somekind kawaii.
Tā tik turpināt ![]() (Unnnn.... luudzu posto, tak vienaa topicaa T_T ) -------------------- |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
otrais smuks, bet es domaaju, ka tagad vajadzeetu kaadu darbu pie kura straadaats ilgaak, jo(kaa jau man viens teica) publikai vairs nepietiek ar ātrajiem darbiņiem
![]() -------------------- |
Arfija |
![]()
|
*iesit sev ar roku pa seju*.....Ak jaaa.....hehe....Nu tad gan jau atkal peec dazhaam dieninjaam ielikshu kko!Tagad mielojieties ar shiem necilajiem darbiem!
|
Miky |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 57 Joined: 19-July 06 From: Kautkada bedre. ![]() |
7. no augšas un pedeja zimējumā labi sanākušas sejas.
![]() -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
Arfija |
![]()
|
Esmu sagatovujusi jau 7 pilnas lapas ar ljoti cmukiem darbinjiem!
Driiz tikshu pie fochika un visticamaak turpmaakajaas 2vaas nedeeljaas ielikshu vius vai dazhus darbus! |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
ir labi taču līnijas izskatas vilktas visai pavirši un nerūpīgi derētu vairāk piestrādāt pie apģŗbiem un arī apģŗba krokām ēnām utt. lai zīmējumi izskatītos dzīvīgāki
![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Ir labi. īmē vairāk, un sanāk ritīgi labie darbiņi!
![]() ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Arfija |
![]()
|
Es esmu pati piemiiliiga un vnkaarshaa!!!Pat amni staastu fragmenti sanaak gaisiigi!!Iesaku apluukot karneolaa!!;)
|
Arfija |
![]()
|
Hey!!Ljoti atvainojos par dubultpostu bet nu ko padariit!!Taatad es veeleejos ielikt vecumvecos ziimeejumus!!Tur buus arii Chibikits ko es manupraat jums neesmu raadiijusi!!Bigi,bigi miiljsh tas chibikits man!!:PUn viens ziimeejums no vecumvecajiem!!Nekomenteejiet shos jo tie ir ljoti veci!
![]() ![]() ^ | Shisi aughseejaa bilde ir evcs komikss kuru biju uztaisijusi uz paint!:Pnesanaaca apgriezt pareizi!:P ![]() This post has been edited by Arfija: Aug 13 2006, 14:29 |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Ak! Atceros ka tu vinjus ziimeeji...un es centos tos atdarinaat,
bet man jau kaa vienmeer iznaaca tikai "citplaneetieshi"... Vecie labie laiki... ![]() -------------------- ![]() Kon! |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
ak jā vecie drausmīgie laiki
![]() |
Arfija |
![]()
|
Njaa..it iipashi mati tai meitenei ir drausmigii!!waa...ehehe...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:02 |