![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
![]() Genre: Romance, Shoujo Year: 2006 (04.07.2006 till ?) Based on a shoujo manga by Yuuki Obata. The beginning of high school life, also means the beginning of a brand new love life to the girls. For the lively high school freshman, Takahashi Nanami, nicknamed Nana, this is also the case... Incidentally, a popular guy, Yano Motoharu, happens to be in the same class as Nana. 2/3 of the girls in class fall in love with him but Nana seems to hate him?! te var novilkt anime Vispār anime ir nesen iznākusi, un es sāku to skatīties. Man patika pirmā sērija. Tāda jauka un mīļa likās, bet ne pārspīlēti. Patīkami. Skatīšos tālāk. ![]() This post has been edited by Kaede: Jan 10 2007, 17:56 -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Oficiāli paziņoju šo seriālu par gada labāko animi!
![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
oficiaali nepiekriitu ;>. skataams ir, bet vai uber? :/
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Esmu redzējusi visas trīs sērijas, man ārkārtīgi patīk. Tēli ir interesanti, sižets liekas ļoti mīļs daudzās vietās un arī skumjšs. Es ceru, ka viss šādi saglabāsies līdz pat animes beigām, pēc manām domām ļoti baudāmi.
![]() Edit: kā man patika 4 sērija! Tas bija tik skaisti, pašās beigās. Reizē tik vienkārši un liekas ka nekā tāda, bet viņš ar to savu tekstu _Listen, i will say this only once, padarīja to tik ārkārtīgi skaistu. Protams, tas būtu bijis skaisti tāpat, bet šādi... kaut kā ārkārtīgi īpaši. ![]() This post has been edited by Kaede: Dec 13 2006, 13:13 -------------------- |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Shows man mezhoniigi atgaadina peec story Kareshi Kanojo no Jijou http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=199.
Taada miilja jauka animaacija, story man bikinj besii idolizeetais main chara teels un varones nepaarliecinaatiiba, bet nu katraa zinjaa trakoshanas veerts produkts. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
Labs gabals, man ļoti iepatikās, kaut arī līdz šim es neesmu skatijies tāda veida animes
![]() -------------------- whatever.....
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm. Honey & Clover ir labāks.
Romance anime kā jau romance anime. Pēc manām domām, nekas īpašs, ne ar ko daudz neatšķirās no citām šī žanra animēm... Ja nu vienīgi tas, ka galvenais džeks nav pilnīgi neaptēsts lunis, kā tas parasti ir šitajās. Yano rullz, kaut gan man liekās, ka TIK godīgs čalis savu mūžu nav pat filmās redzēts. Bet tas ar nekas. Par to, ka nenormāli piemīlīga anime, gan varu piekrist. Ne vienu reizi vien ir tāda warm and fuzzy sajūta skatoties. This post has been edited by Kikyou: Sep 20 2006, 20:53 |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
ļoti patīkama anime un noteikti ir iekļauta manā romanču 3niekā.....(tuvu H & C)
Man ļoti patīk Yano, vnk ideāls čars....noskatījos 14 sērijas 3 dienās, un jau nevaru sagaidiit turpinājumu! ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Kaede |
![]()
|
Nu jau viss ir sarežģījies tik tālu, ka paliek patiesi neizturami gaidīt turpinājumu, beidzot Takeuchi saņēmās un pateica visu, uz ko es jau kādu laiku biju cerējusi, tikai tajā visā nebija to trīs maģisko vārdiņu un tomēr: Takeuchi ir tik ārkārtīgi jauks!
![]() ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Divas serijas noskatijos... man nepatika grafika un nolemu: Girly anime.
Kopš 2as epas neskatos. |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Anime baigi labā. No sākuma viss bija ļoti jauki, mierīgi, patīkami. Vēlāk atmosfēra sāka mazliet mainīties. Pēc tam 13. sērijas beigas bija ļoti interesantas. Domāju, ka sāksies lielas pārmaiņas. Būtu ļoti interesanti... Tagad liekas, būs tā lielākā kulminācija...
...beidzot Takeuchi saņēmās un pateica visu, uz ko es jau kādu laiku biju cerējusi... Es arī cerēju, ka tas notiks. Tagad interesanti, kas būs tālāk. ![]() |
~Nefi~ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 18-January 06 From: I'm hiere and that's good ![]() |
Shii anime ir tik ljoti miilja!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
Šī anime ir vienkārši lieliska!
![]() ![]() Animācija sākotnēji liekas tāda neparasta, bet pēc pāris sērijām, kad ar to aprod, tad tā liekas pat iederīga. Sižets man patika no pirmās sērijas līdz pat pēdējai, nebija neviena brīža, kad gribējās kaut ko pamainīt. Varbūt vienīgi Takeuchi-kun bija žēl, ka viņam nesanāca, tomēr uz kopējā fona tas tomēr nelikās kkā tik svarīgi. Beigas bija burvīgas. Lai gan anime beidzās uz pozitīvi cerīgas nots, mangas beigas man patika vairāk, lai gan pat, ja nebūtu lasījusi mangas beigas, iekšēji zinātu, ka tā tam ir jānotiek. Ir gandrīz neiespējami gaidīt kādu veselu gadu. ![]() Laikam man šajā anime patika viss, tas nozīmē, ka šai es lieku 10/10 Šobrīd klausos animes ostus un vnk Mi dziesmas, skaisti. ![]() mangas beigas ir šādas: (labāk nelasiet, ja neesat redzējuši pēdējo epu) Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Epilogue - Exact narr spoken by Nana: Please God, protect him. Give him strength so that no matter what, he does not lose. He does not get crushed. Give him the strenght to stand up again no matter how many times he cries and how many hurdles he runs into. May the people he meet be warm. Please protect him. that is my wish. My prayer. I met him when we were 15. I pursued him. Was rejected. Ran after him some more. We separated at 17. The realities that he had to face were bigger than him. Could anyone truly blame him for the choices he made? Today I turn 21. I continue to hope for the impossible. That someday he'll come to take me away. Because that was the last day I ever saw him. This post has been edited by Kaede: Jan 10 2007, 17:59 -------------------- |
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
Nu tagad vien ir jāgaida līdz parādīsies tulkots mangas turpinājums.
-------------------- whatever.....
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 14:08 |