IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V  1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Final Fantasy Tactics Advance, Game Boy Advance
Psycholog
post Jul 27 2006, 21:59
Post #1

Danshaku

Group: Chuunin

Nu tātad, pirmkārt, kas vajadzīgs, ir šis:
1) Links uz emulatoru
2) Pati spēlīte

Tā ir RPG spēlīte, paredzēt Gambe Boy Advance, bet emulātors dara iespējamu to, ka jūs to varat spēlēt arī uz savām personālajām kastēm.

Spēles sižets sākas ar kādu sniega piku kautiņu kautkādā tur pilsētiņā, kuras laikā rodas pāris domstarpības star pāris vienaudžiem, bet nu būtībā tas nav svarīgi. Galvenais norisinās naktī, kad pēkšņi visa pilsēta pārtop līdzīga kādai spēlei ar nosaukumu "Final Fantasy", un jūs pēkšņi attapsieties kādā jums nezināmā vietā. Protams, jūs tur jau gaidīs un pēc neilga laika jūs arī tiksiet uzņemts kādā klanā, kurš pelnīs savu iztiku pildot dažādas tam uzdotas misijas. Misiju pildīšanas laikā jūs sastapsieties ar vairākiem jūsu čaram pazīstamiem personāžiem, kas arī pamatā attīstīs visu sižetu. Tā palēnām jūsu uzdevums būs meklēt ceļu ārā no šīs fantāziju pasaules.

Nu ja, review es galīgi nemāku rakstīt.

Spēlīti iemetu te, tāpēc ka vienkārši mani viņa ļoti aizrāva, varēju visu dienu pie tās nosēdēt smile.gif Tiešām interesanta, pati interesantākā (vismaz man) no visām Game Boy Advance piedāvātajām spēlītēm, bet to klāsts nemaz nav tik mazs (Pokemon leaf green arii nemaz nebija tik peļams happy.gif ) Ceru, ka arī jums tā patiks, ja kāds izdomās izmēģināt.

--------------------
Positive black.
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Noriass Gato
post Jul 28 2006, 10:10
Post #2

Jinushi
**

Jauks gabals, piekrītu.

Tiem, kam patīk ši te un vispār japāņu RPG spēlītes, varu ieteikt pameklēt arī tādu spēli kā "Tactic Ogre - Knight of Lodis"

--------------------
Vēl novērots, ka itkā bērnišķīgas anime filmas piesaista ar diezgan sarežģītiem personāžu raksturiem, domām par labā uzvaru jebkādiem līdzekļiem, ("mērķis attaisno līdzekljus") un patiesu cilvēcību, labā un ļaunā relativitāti.
Uzvarēt par katru cenu? Bet vai tā pašam varonim neizrādīsies par augstu?
Tas, ka ļaunumu nav iespējams iznīcināt uz mūžīgiem laikiem, bet tikai ierobežot, bet tāpat arī uzvarot ļaunumam labo neizdodas iznīcināt pilnībā.

"As long as stars continue to be born, war wil not end.
The darkness calls to the light, and the light calls again to the darkness.
...but along with death... there is always hope and rebirth..."
+Quote Post
Aven
post Jul 28 2006, 18:36
Post #3

Kaigan īpašums

Group: weirdo
From: Rīga => Vecmīlgrāvis

Buutiibaa viens un tas pats, abas ir speeleetas un izietas ar lielu kasli ph34r.gif
Abas ir Tactic veida speeles, celoshanas veids pa pasauli arii taads pats, un combat fāze arī,vienīgi sižets savādāks bet abi ļoti līdzīgi (atkārtojos >_< ) pat vienādi, nopērkot/ielādējot jebkuru no viņām jūs nenožēlosiet...
Thank you

--------------------
IPB Image
+Quote Post
baseboalbatboy
post Oct 31 2006, 19:45
Post #4

Hakushaku

Uz GBA FF¬tactocs ir laikam mana miiljaakaa speele bet tad es tur nevareeju iziet vienu lietu un beigaas Iesaaku speeleet Ultra man Ball( huh.gif )....Bet tuvaakajaa naakotneee gribeetos to speeli iziet!

--------------------
Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . .

IPB Image
No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live.
+Quote Post
bladez
post Oct 31 2006, 20:18
Post #5

Danshaku

From: City of Townsville

Jaa FFTA ir viena no manaam miiljaakajaam speeleem, pat ja saliidzina speeles ar PC!!! Izgaaju visu jau kaadu gadu atpakalj, un ljti patika speele. Bet pie beigaam tieshaam palika gruuti.

Bet sizhets man liekas lielisks, un grafiskaa zinjaa prieksh GBA ir ljoti labs. Es ar iesaku shito paspeeleet.
+Quote Post
Aven
post Oct 31 2006, 22:40
Post #6

Kaigan īpašums

Group: weirdo
From: Rīga => Vecmīlgrāvis

Ja kas neviena spele nav prieksh GBA laba, jo pat viskrutākā spēle izmanto 1/10 daļu no GBA max resursiem,krāsām un iespējām sad.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Kikyou
post Nov 9 2006, 16:09
Post #7

Kami-sama

FFTA forever. ^^
Es būšu nu jau kādas... Hm. 15 reizes (divu-trīs gadu laikā) izgājusi? Un es pat neesmu no tiem cilvēkiem, kuriem patīk atkal un atkal vienu un to pašu spēli spēlēt. Bet par šito palikušas jaukas atmiņas, lai gan viņa, salīdzinoši, nav nemaz tik gara.

P.S. Emerald > Leaf green. XD Telefons rullz.

This post has been edited by Kikyou: Nov 9 2006, 16:10
+Quote Post
Catgirl
post Dec 2 2006, 15:47
Post #8

Danshaku

uguuu.........zheeel, bet man nelaadeejas.........nevaru paspeeleet un man paraadaa warn!!! sad.gif sad.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
lotus666
post Dec 3 2006, 18:04
Post #9

Jinushi
**

eu man jautaajums tiem kas baigie pro shaja speelee... kapeec es piemeeram ar arcerhu burial izmantot nevaru itkaa uzpiezhu bet nekas nenotiek un tad vel taspats ar ar savu beastmaster nevaru to dragon izmantot wtf paliidzas plz
+Quote Post
Kikyou
post Dec 4 2006, 14:51
Post #10

Kami-sama

1) Ja pareizi atceros, 'Burial' ir tikai priekš zombijiem, vampīriem un citiem monstriem, kas sevi pēc trīs gājieniem atdzīvina.
2) Beastmaster var tikai kontrolēt pretinieku monstrus, attiecīgi no tā, kādus skilus viņš māk. 'Dragon Soul' etc var izmantot tikai Morpher (ja tavs beastmaster iemācās piecus beastmastera paņēmienus, tu vari viņa darbu nomainīt uz morpher).

This post has been edited by Kikyou: Dec 4 2006, 14:52
+Quote Post
lotus666
post Dec 5 2006, 19:47
Post #11

Jinushi
**

neesmu jaunekaads pro bet sitaa speelet totalty ownz!psdc patiik....toch laba, nu no gameboy speelem labaka ko speelejis esmu
tikai shito speeleju jau 4 dienas rs neesmu speelejis ohmy.gif
atnaaku majas uzreiz saaku speelet .... atziistos esmu sitaa atkariigs jau omg ohmy.gif
+Quote Post
lotus666
post Dec 8 2006, 17:38
Post #12

Jinushi
**

eu jautajums tiem as izgaajushi
WTF!es eju misju man ciinjaa nomirt mans labaakais dark mage un templers!!!!!un vinji pec fighta paradas ka fallen un pazuda!
vai es vinjus kautkad dabushu back? plz pasakat ;(
+Quote Post
Noriass Gato
post Dec 8 2006, 18:32
Post #13

Jinushi
**

Wild Jagt kaujās pazūt permanenti.

--------------------
Vēl novērots, ka itkā bērnišķīgas anime filmas piesaista ar diezgan sarežģītiem personāžu raksturiem, domām par labā uzvaru jebkādiem līdzekļiem, ("mērķis attaisno līdzekljus") un patiesu cilvēcību, labā un ļaunā relativitāti.
Uzvarēt par katru cenu? Bet vai tā pašam varonim neizrādīsies par augstu?
Tas, ka ļaunumu nav iespējams iznīcināt uz mūžīgiem laikiem, bet tikai ierobežot, bet tāpat arī uzvarot ļaunumam labo neizdodas iznīcināt pilnībā.

"As long as stars continue to be born, war wil not end.
The darkness calls to the light, and the light calls again to the darkness.
...but along with death... there is always hope and rebirth..."
+Quote Post
lotus666
post Dec 8 2006, 19:07
Post #14

Jinushi
**

nu bet tad es vinjus dabushu back vai nee?
+Quote Post
Kikyou
post Dec 10 2006, 17:35
Post #15

Kami-sama

Nep, tas ir uz mūžu. :3
+Quote Post

2 Pages V  1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 11:31