![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Archa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 20-November 05 ![]() |
Es te taa skatos ka citi jau saak pilniigi animaacijas taisiit taapeec nespeeju notureeties. Shis veel nav anime bet tas buus veelaak. http://media.putfile.com/Somewhere-in-China
PS. ja kaadam arii velk uz multeneem tad lieciet iekshaa. This post has been edited by Archa: Aug 5 2006, 10:13 |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Animācijai nav ne vainas, bet viņa ir tik īsa.
Vajadzēja uztasīt garāku un tad ielikt. |
Archa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 20-November 05 ![]() |
Nu zini es vinju taisiiju 2 dienas. Un man vienkaarshi noriebaas. Kad buushu novilcisflash mx saakshu cept kaadu mangu arii.
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Vai tev ir kada internet gramata kur var iemacites Flash? Es ari ilgu laiku gribeju kautko ustaisit!
![]() |
Archa |
![]()
|
www.flashkit.com tur ir viskautkas prieksh flash. Un visu var iemaaciities no tutorialiem. nezinu nevienu interneta grāmatu.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Man ir divas lietas ko tev teikt.
1.Es gribētu pamācīties no tevis, 2.Ja pabeigsi līdz galam,tad varēsi ielikt iekš www.newgrounds.com un dabūt labu atzīmi. ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Labs tochna labs! r3p3ct
-------------------- ![]() |
Archa |
![]()
|
Pirmkaart taa jau ir pabeigta. Otrkaart vinja ira stickpage.com tur es taisu animaacijas.
|
Akito-kun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 18-July 06 ![]() |
Super.......
![]() |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
jaa...jaa...braaljuk...labs....
![]() tikai ka tu tur pie pc tik ilgi seedi nevar iztureet.... bet gala sanaak labi......paareejie ko neesi ielicis ir veel labaaki.... -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Archa |
![]()
|
driiz buus kkas jauns...
![]() This post has been edited by Archa: Aug 8 2006, 20:57 |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
http://media.putfile.com/lodzinjaa
nu taa...es te ar izdomaaju ielikt vienu savu taadu taka animaaciju...starpcitu taa mana pirmaa ira..... ![]() ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:09 |