![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Miky |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 57 Joined: 19-July 06 From: Kautkada bedre. ![]() |
Vienkarshi citreiz patik pazimēt ari pshopu kruchit bet laga nesanāk.
![]() This post has been edited by Miky: Oct 27 2006, 18:59 -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
es domaaju, ja tu vairaak pacenstos...sanaaktu arii labaak....
nu labi...pakritizeeshu..iisumaa, kuras man liekas galvenaas kljuudas: 1. gurniem nevajadzeetu buut tik LITI shaurien... 2.kruutis par augstu.... paareejais so so..... aciim vajadzeetu buut kaut cik sejas viduu!!!!:) -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
hmm.... pati meitene baigi tievaa un arii viduklis ir par tievu!! rokas par garu
![]() un kruutis lielaakas ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE Sakat ko gribat. Ok - aizmirsti par mākslinieka karjeru un ej mācīties par galdnieku. Būsi vismaz noderīgs sabiedrībai. This post has been edited by GameMaster: Aug 16 2006, 17:32 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Miky |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 57 Joined: 19-July 06 From: Kautkada bedre. ![]() |
Paldies pa iedvesmu
![]() ![]() P.S Rokas nav pa garu varbut,tievas.Pa plaukstam nespriežu. P.S.S Galdniecibā esmu vēl sūdīgāks. ![]() -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Miky |
![]()
|
Vēlviens.
![]() -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Un jau atkal man liekas ka ROKAS IR PAR GARU!!
![]() |
Neptuuns |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 24-March 06 From: Tev aiz muguras ![]() |
rokas kropliigas, acis jociigas, kakls par garu: ziimee tikpat slikti vai pat sliktaak kaa es, ja tieshaam gribi turpinaat ziimeet atrodi kaadu tutorialu un pamaacies par proporcijaam (man taa teica un es tagad maacos, man jau sanaak labaak IMO)
-------------------- How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?
One, but it takes ten episodes. |
Miky |
![]()
|
Apskatas ko vajag pamainīt gribetu tākā izkrasot.
This post has been edited by Miky: Aug 20 2006, 13:23 -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
Miky |
![]()
|
Nu ta kautlai shitā bilde nav diesko kruta diezinvai kautko labāku uzīmēshu tuvākajā laikā.
![]() ![]() This post has been edited by Miky: Aug 20 2006, 17:00 -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
Taison |
![]()
|
heh kur vinjam ausis pazuda?
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Nu te jau erojams progress ^^
mazliet par stīvu viņš ir :/ -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
progress protams ir...bet tu laikam iipashi necenties maaciities no kluudaam....
-------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 10:58 |