IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

2 Pages V  1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> a bit of fun reading
Church
post Aug 22 2006, 12:03
Post #1

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

http://klab.lv/users/emo_kid/
vairums normaalo cilveeku uz sho reagjeeja ar papriekshu nevaldaamiem smiekliem, citaatu baarstiishanu, ilgaam paardomaam vai tas nau prank/humoristisks blogs. konsiilijs beigaas palasot wikipeedijas noleema ka vareetu buut arii iists ;D
P.S.
luudzu dazhiem .. savaadaakiem .. nereagjeet/neaizstaaveet/neliist. jaaljauj tomeer normaalajam vairaakumam arii papriecaaties. ;>
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ShinChan
post Aug 22 2006, 12:48
Post #2

ultrafilozofs

Group: Chuunin
From: durdom

Is this shit for real?

Norēcos līks. No sākuma likās, ka kaut kāds parodijbogs uzmeistarots, taču dažas norādes liecina, ka tas varētu būt īsts emo. Siksnu da žagarus tādiem, bet rādās, ka ir jau par vēlu.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Psycholog
post Aug 22 2006, 13:01
Post #3

Danshaku

Pozers...ir iists.
(mans subjektivais viedoklis)

--------------------
Positive black.
IPB Image
+Quote Post
Seila
post Aug 22 2006, 13:37
Post #4

Shishaku

From: Rīga

ļoti jauki. Jāatceras, ka kad smejas, tad vajag uz krēsla stabili sēdēt, citādi var attapties zemē laugh.gif Labais un vispār jautrs.
Pēc manām domām īsts

--------------------
The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
+Quote Post
GM
post Aug 22 2006, 14:00
Post #5

Resident Alcoholic

Group: ALK

Uz vispārējā pokegotu, otaku, fantasy frīku, liberāļu, neo-boļševiku un Pakkunu fona šis izskatās vēl salīdzinoši draugos ar savu veselo saprātu.
Papētot viņa frendlisti un tur esošos subjektus, tiešām liekas, ka blogs varētu būt aizpildīts izteiktā nopietnībā, par cik mūsu dienās reti kas pārsteidz. Tiesa, noteikti uzradīsies ducis cilvēku, kas apgalvos, ka šīs jūtīgās dvēseles emocionālo pārdzīvojumu literārā ateja, jeb blogs ir pilnīgi normāls, un es joprojām dzīvoju 70'tajos.

This post has been edited by GameMaster: Aug 22 2006, 14:02

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
Pakkun
post Aug 22 2006, 14:01
Post #6

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

cik nu tur smiekli, driizaak kauns un dusmas, ka kkas tik nozheelojams un falshh pastaav.
EDIT: [bish offtop] esmu pilniigi droshh, ka gamemasteram pilniigi pie vienas vietas mans viedoklis, bet tieshi taapeec es to pateikshu - tu man liecies veel nozheelojamaaks par iepriekshizlasiitaa bloga ipashnieku. ljoti iespeejams, ka tev nav dziives. smile.gif arii neshaubos, ka shiis sajuutas ir abpuseejas. kameer tu mani neaiztiec, es liekos mieraa un pat nepamanu tavu eksistenci. tu, savukaart laikam to vien dari, kaa domaa par mani. laugh.gif

This post has been edited by Pakkun: Aug 22 2006, 14:10

--------------------
+Quote Post
GM
post Aug 22 2006, 14:15
Post #7

Resident Alcoholic

Group: ALK

tu man liecies veel nozheelojamaaks par iepriekshizlasiitaa bloga ipashnieku. ljoti iespeejams, ka tev nav dziives. smile.gif arii neshaubos, ka shiis sajuutas ir abpuseejas. kameer tu mani neaiztiec, es liekos mieraa un pat nepamanu tavu eksistenci. tu, savukaart laikam to vien dari, kaa domaa par mani.

Es jūtos aizskarts, manu labo ser. Gaidīt gaidu brīdi, kad satikšu jūs, tā teikt, mano-e-mano un varēšu par šiem vārdiem nozvilināt jūsu mūli (vai ļaunākajā gadījumā nenovēršami nolamāt savā bagātīgajā krievu matā). Āmen!

This post has been edited by GameMaster: Aug 22 2006, 14:19

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
+Chibi+
post Aug 22 2006, 14:23
Post #8

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

I think it's a fake. Parāk klišejiski. Nevar pastāvēt tik stereotipains īmo kids.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
edg
post Aug 22 2006, 14:43
Post #9

limpene grauž aknas

From: PM

Iespaidiigi. Tas ir tas, ko domaaju lasot. Nekaadu smieklu, nekaa, tikai smaids. Varbuut nav nekas jauns?

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Tigra2
post Aug 22 2006, 14:58
Post #10

kawaii tora

tas ir WTH.
laikam jaapiereģistreejas... biggrin.gif

man arii kautkaa liekas, ka tas nav iisti, jo tas ir sooo got-pokemon, ka vnk nevaru. Varbuut arii EMO ir kautkas ok, bet shitie iimo ir vnk laugh.gif

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
+Chibi+
post Aug 22 2006, 15:07
Post #11

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

QUOTE(Pakkun @ Aug 22 2006, 14:01) *

EDIT: [bish offtop] esmu pilniigi droshh, ka gamemasteram pilniigi pie vienas vietas mans viedoklis,

visiem pārējiem arī ir vienalga

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Winry
post Aug 22 2006, 16:13
Post #12

Shishaku

Šie teksti ir tik labi, kā, piemēram, "No rīta griezu vēnas", vai "mums daudz kas kopigs - viņš arī ir ~bi~"(nāk prātā Georges no ParaKiss) biggrin.gif .......EMO stils ir pats labākais, un īsts vai neīsts tas vnk ir pārāk rēcīgi, stabili ir jāsēž un jāizbauda šie teksti! biggrin.gif Lovely

--------------------
"Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
+Quote Post
zeloco
post Aug 22 2006, 17:44
Post #13

Hakushaku

From: Tulett

vai nu vistiiraakais pozeris vai arii falshs...
1.kaart. Kad tev ir suudiigi, tev ir pie vienas vietas par "w", "x" un "z" lietojumu tavos tekstos.
2. kaart Pakkun to nosauktu par "moceklja sindromu" manupraat, ka nosaukums izsaka visu.
3. kaart biezhi tiek izmantoti nickneimi ar saakumu "emo_smth".. pienjemu, ka tas vareetu buut 12-gadnieku (vai veel mazaaku) blogs, kas paaraak aatri censhas izaugt un sad**st pashi sev dziivi, jo tas "skaitaazzz stiliigi~~~"
4. kaart cilveeki peec shii vecuma neiemiilas katraa pretimnaaceejaa, kaa sheit uzskataami to dari shis individuaalis.

ir veel paaris punktu, bet tie buutu galvenie. domaaju, ka sheit nevajadzeetu iipashi satraukties sakaraa ar individuaalja draudiem par "veenu grieshanu" (kas, manupraat, Riigas jaunieshu ielu dziivee populaara nodarbe. sleepti vai nesleepti) un "pashnaaviibu" kas ir vienkaarshi pubertaates blakusparaadiiba.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Church
post Aug 23 2006, 03:33
Post #14

sewer rat

From: latvia / riga

aj, real ne real text, who cares. vienkaarshi anekdotiski komisks teksts, ko var attieciigi izbaudiit. par to, ka shaadi paraadaas tagad - domaaju cilveeki .. ar probleemaam .. vinji bijushi vienmeer. vienkaarshi internetaa, atshkjiriibaa no visiem citiem, kaut minimaali cenzeetiem, masu informaacijas liidzekljiem, ir daudz lielaaka pashizteiksmes iespeeja arii .. gruuti pienjemamiem sabiedriibaa paslimiem cilveekiem (kaut gan kljuudos .. ir tachu bijushas maakslas izstaades ar psihiski slimo pacientu darbiem arii agraak? ;> ). So - subjektiivi muusdienaas liekas ka shaadu cilveeku/jaunieshu ir vairaak, vai tikai tagad vinji paraadiijushies.
+Quote Post
Taka
post Aug 23 2006, 05:40
Post #15

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Mani 2 santīmi: Internets zināmā mērā ir vieta lūzeru veģetēšanai.

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post

2 Pages V  1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 03:18