![]() |
![]() ![]() |
![]() |
IMiGS |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 3-July 06 ![]() |
[removed]
This post has been edited by IMiGS: Jul 7 2012, 13:12 |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Pirmais ir ljoti labs, paareejie divi taadi leimi. Dziivosim redzeesim. Paziimee vairaak lai var redzeet kas tev iekshaas
![]() -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Būtu jau labi, ja tie nebūtu tik gigantiskā izmērā. Grūti apskatīt bija! +_+ Priekš pirmajiem darbiņiem nav slikti! Taču mācīties tev vēl daudz...
-------------------- Go and die, please.
|
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Es teiktu ka pirmais vislabaakais bet tomeer tajaa ir daudz nepilniibu...
|
iru-chan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 28-August 06 From: ogre ![]() |
pirmais man patik bet par parejiem tev vel pamatiki japiestrada
|
IMiGS |
![]()
|
[removed]
This post has been edited by IMiGS: Jul 7 2012, 13:10 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Seja - norm.
![]() Body - beeee! ![]() |
Miky |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 57 Joined: 19-July 06 From: Kautkada bedre. ![]() |
CIk tev gadi?JA zem 12 -10 tad normāls ja ne .TAd ne.
![]() ![]() -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
IMiGS |
![]()
|
[removed]
This post has been edited by IMiGS: Jul 7 2012, 13:08 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
CIk tev gadi?JA zem 12 -10 tad normāls ja ne .TAd ne. ![]() ![]() Pilnīgas muļķības. Nozīme ir tam, cik ilgi cilvēks nopietni zīmē nemainot stilu, nevis vecumam. Protams, trīsgadīgs bērns nekad nemācēs neko labu uzzīmēt, bet tas vienkārši tāpēc, ka tādā vecumā plaukstas nav tik labi attīstījušās. |
Neptuuns |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 24-March 06 From: Tev aiz muguras ![]() |
par kjermenjiem. Itkaa man visvairaak paliidz, ja es paskatos uz dziiviem cilveekiem, tad apmeeram saprot kaa jaabuut. Piemeeram kaadam jaabuut kjermenim attieciibaa pret galvu un garumam pret platumu (khem sleepta kritika)
-------------------- How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?
One, but it takes ten episodes. |
IMiGS |
![]()
|
[removed]
This post has been edited by IMiGS: Jul 7 2012, 13:08 |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
vai peedeejam nav dubutas uzacis...
![]() mati taadi paarak shkjipsnaini..... man liekas tev vajadzeetu bik pamaaciities no profesionaaliem ziimeetaajiem....un tad varbuut sanaaks sakariigaak... bet kaa jau saka...prieksh pirmajiem ziimeejumiem.....nav tik slikti......un progress protams arii....turpini ziimeet un sanaaks arvien labaak....!!! -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
IMiGS |
![]()
|
[removed]
This post has been edited by IMiGS: Jul 7 2012, 13:10 |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
meitene cute, bet pārāk liels dekoltē. varbūt sākumā labāk patrenējies sejas, tās tev sanāk labāk. papēti, kā tiek zīmētas acis un mute. tie ir tavi galv. klupšanas akmeņi. pārējais var būt arī o.k
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:10 |